2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ومنی که باسنمو دارم آب میکنم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
به کجارفتیم مجبوربه چه کارایی داریم میشیم مازنابه خاطرمدو..

نبابا اتفاقا من اصلا اهل مد و این چیزا نیستم اونم بخاطر دل خودم و شوهرم دوست دارم انجام بدم ولی خیلی طبیعیش

نبابا اتفاقا من اصلا اهل مد و این چیزا نیستم اونم بخاطر دل خودم و شوهرم دوست دارم انجام بدم ولی خیلی ...

واقعا هست همچین چیزی، خطر نداره؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

ببین عزیزم یکی از فامیل هامون رفته بود انحام داده بود فیلر  باسن خیلی زیبا شده بود من که اهل این‌کارا نیستم وسوسه شدم رفتم یه سال پیش انجام دادم خیلی راضی  هستم از کارشون حس خیلی خوبه بعد چند روز که فیلر نرم شد خیلی خوشحال بودم که انجام دادم اسم کلینبکش نارسا بود پیجشون هم  نمونه کار های زیادی دارن narsa_clinin قیمت هاشون از همه جا مناسب تره 

2824
2823
2791
2779
2792