2777
2789
عنوان

چرا من مث بقیه لوند نیستم

211 بازدید | 11 پست

از وقتی یادم میاد هیچوقت پیشنهاد دوستی نداشتم البته اینم بگم تازه از دوران کنکور در اومدم بیرون همیشه سزسنگسن رفتار میکردم همش سرم تو کتابا موند ولی بقیرو الان میبینم اکثرا تو رابطن دارن عشقو تجربه میکنن من چرا اینجوریم چرا هیچکس از من خوشش نیومده بقیه میگن قیافم خوبه حتی دیدم کسایی ک از لحاظ قیافه ای خوبم نیستن اونا هم تو رابطن، من بعد چند سال و اندی از یکی خوشم اومده حتی نمیدونم اگ ی روزی بخواد بهم پیشنهاد بده باید چی جوابشو بدم اصا شاید ادمیم به دل نمیشینم، یکیو خیلی دوس دارم ولی اونم مث بقیه مطمینم بهم پیشنهاد نمیده، نمیدونم شاید مشکل از خودمه هیچوقت تو حرف زدن با پسرا خوب نبودم و نمیدونم چطو رفتار کنم فقط در حد سلام وعلیک 

نگو لوند بگو طناز 

یکی تو این سایت میگفت لوند یعنی فاحشه 😆😆

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید تو ذاتت باشع دلبری 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

منم مثل تو بودم اتفاقا اینطوری بهتره

خوبه اینطوری ولی تا زمانی ک عاشق نشدی الان یکیو با تموم وجودم میخوام ولی هیچی بلد نیستم مث بچه راهنمایی هامیبنمش لکنت میگیرم و دستام میلرزه حتی در حد ی صحبت عادی نمیتونم باهاش حرف بزنم

خوبه اینطوری ولی تا زمانی ک عاشق نشدی الان یکیو با تموم وجودم میخوام ولی هیچی بلد نیستم مث بچه راهنم ...

عزیزم🥹😅 اتفاقا بنظرم این بی تجربگیت و حیای ذاتیت جذابتره

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤