2777
2789
عنوان

♨️تجربم از عشق♨️

66 بازدید | 3 پست

عشق از کلمات شروع میشه و کلمات در ذهن ریشه میزنه و احساس شروع میشه به دنبال اون حس فکر بیشتر وارد ذهن شما میشه ...کسی که عاشق چهره و هیکل شما بشه سریع هم دل میکنه و میره سراغ خوشگلترشما..چون زیبایی موندگارنیست!😊

عشق اول من پسر عموم بود راستش من دوستش نداشتم اما فکر میکردم که اون دوستم داره و وقتی از عشق اون مطمعن بودم شکست عشقی خوردم طوری که خودکشی شد فکر خیالم خب راستش اون خیانت کرد و لو رفت و جالب ترش اینجاست پدرم هم تو خیانتش شریک بود (مادرم بدترشکست) داستانش طولانیه...خلاصه بگم که تف هم تو صورتش نمیندازم اینقدرلاشیه...خودش میگه تاوان دادم ...ولی اگه منو دوست داشت ارزوهامونو نمیکشت اون فقط عشق نبود دشمن بود بهم خیلی توهین کرد بی دلیل . حتی از لج من میگفت یکی دیگرو میخوام خلاصه بعد ۱۱ سال تموم شد ما بهم نرسیدیم 

بزارید اینو بگم 😏

اگه فکر میکنی بعد رفتن این شخص دیگه عاشق نمیشی کاملا در اشتباهی اگه فکر میکنی هیچکس اندازه اون نمیتونه دوستت داشته باشه کاملا در اشتباهی اگه فکر میکنی دیگه تنهااااایی کاملا در اشتباهی اگه فکر میکنی مثل اون پیدا نمیشه کاملا در اشتباهی 😑

زندگی همینه همه چیز تکرار میکنه تکرار و تکرار ی جور امتحان از طرف خداست تا ببینه درس گرفتی از اشتباهاتت یا نه

من این جریان رو دوجا با احساس بدتر و شدید تر تجربه کردم 

داستان من و نامزدم و دختر داییش 

حقیقت اینه که هیچکس اندازه خدا عاشقم نبود و نیست 😄🤩❤

دل به هیچ چیز در این زمین خوش نکنید .دل نبند ک تهش تلخه 

❤عشق فقط خدا❤

به عشق خدا قلب بزار😉❤

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بله مثل شهید چمران که یه مناجات با خدا داره خیلی قشنگه میگه خدا هر چی دوست داشتم ازم گرفتی و..

هیچی ارزش نداره بزار بگیره 

خدا باشه کافیه 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر دقیقا فک میکنم دیگ بعد اون شکست تنهام فقط خدا هست کنارم 

ولی دیشب به خودم اومدم گفتم خدایا چرا انقدر منو دوس داری ک دوس داری بیام در خونه ت ؟ دوست داشتن تو کافیه 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️