2777
2789
خیلی زیاد

ار رفتاراش بگو لطفا. بگو مرد خوب چجوریه؟

انشالله همیشه کنار هم خوشبخت باشین

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ار رفتاراش بگو لطفا. بگو مرد خوب چجوریه؟انشالله همیشه کنار هم خوشبخت باشین

تو حتی سخت ترین شرایط مالی چیزی کم نمیزاره برام، شده نداشته اما قرض کرده 

خیلی تلاش میکنه برای اوضاع مالیمون یه لحظه هم بیکار نمیشینه

بعد از اونطرف تمام تلاشش رو میکنه که کارش سریع تموم بشه و زودتر برسه خونه 

با وجود همه خستگی هاش از لحاظ احساسی و جن.سی و وقت گذرونی دوتایی چیزی کم نمیزاره

اگه بدونه چیزی اذیتم میکنه سریع اونو تغییرش میده

تو حتی سخت ترین شرایط مالی چیزی کم نمیزاره برام، شده نداشته اما قرض کرده خیلی تلاش میکنه برای اوضاع ...

الهییییی

داشتن همچین مردی رویای شب روز منه. خداروشکر راضی هستی. منم ۳۴ سالمه مجردم. برام دعا کن‌مرد خوب اینجوری نصیبم بشه خواه 

الهیییییداشتن همچین مردی رویای شب روز منه. خداروشکر راضی هستی. منم ۳۴ سالمه مجردم. برام دعا کن‌مرد خ ...

ایشالله هرچی قسمتته و خیره برات پیش بیاد به زودی عزیزم 

اما خب رفتار خوب مرد اکثرا تحت تأثیر رفتار های زنه 

حالا من از خانمی کردن های خودم نگفتم🤣🤣 

ایشالله هرچی قسمتته و خیره برات پیش بیاد به زودی عزیزم اما خب رفتار خوب مرد اکثرا تحت تأثیر رفتار ها ...

درسنه. حالا یکم برام بگو توروخدا

درسنه. حالا یکم برام بگو توروخدا

برای مرد مهم تر از هرچیزی درک و همراهیه 

مثلا تو شرایط سخت بی پولی و تو خرید های عروسی و نامزدی و... من تو خیلی چیزا کوتاه اومدم، اونم متوجه میشد که دارم رعایش رو میکنم بعدا هر پولی که در می آورد فقط خرج من میکرد

بعد خب شرایط کاری سختی هم داره ۶ ماه سال کارش دوره ازم و ماهی فقط ۳ روز میاد خونه و من به عنوان تازه عروس از اولش ۶ ماه سال دوری و سختی و بی پولی تحمل کردم تا همین الان که خداروشکر بلاخره اون ۶ ماه خونه بودن رسید

بعد همیشه فضای خونه رو گرم و پرشور نگه داشتم که از اومدن به خونه و بودن با من شاد باشه ، مثلا کلی باهم تفریحات دوتایی داریم از فیلم دیدن بگیر تا حرف زدن که برای شوهر من باهم حرف زدن یکی از قشنگترین قسمت های زندگیه، چون قبل من از بچگی همه میزدن تو ذوقش و کوچیکش میکردن که حرف نزن و تو نمیفهمی و... و وقتی دید من انقدر عاشق حرف زدن باهاشم و بحث هامون چقدر جذابه از اون مردی که یه کلمه به زور حرف میزد الان باید بهش بگی امون بده منم جرف بزنم🤣

از دوران آشنایی هم بگم ما دختر عمو پسرعمو بودیم قبلش اون از من خوشش میومد اما من نه، من از روی منطقی انتخابش کردم و بعدش عاشق شدم..‌ اما خب دوماهی تا بله دادنم اذیتش کردم که خیلی سختی و استرس کشید برای بدست آوردنم پس از اول قدرم رو دونست 

بعد من به اندازه ای که مهربونم خیلی جدی و مصمم هستم، اگه تو زندگی کوچیکترین چیزی که خط قرمزم باشه پیش بیاد عمرا آدم تحمل نیستم و اینو خیلی خوب میدونه و همیشه شش دنگ حواسش جمعه

چیز دیگه اینکه آویزون نیستم ، مثلا اون روز بعد ۴۰ روز اومد خونه و انتظار داشت کارهامو تعطیل کنم بچسبم بهش اما من حتی باشگاهم روهم رفتم ... برای خودم و برنامه ریزیم ارزش زیادی قائلم و باعث شده اونم دقیقا همین کار رو بکنه 

برای مرد مهم تر از هرچیزی درک و همراهیه مثلا تو شرایط سخت بی پولی و تو خرید های عروسی و نامزدی و... ...

افرین. چندسالته؟

میگم حالا من یه چیزی رو از شما بپرسم شما نظرت رو بگو ماشالله خانم عاقلی هستی

من مادرشوهرم هر هفته بلا استثنا میره خونه خواهرش که تو مرکز استانه،  خودشون روستا و ما شهرستانیم 

اون ۶ ماه سال که گفتم شوهرم خونه نمیشع من اکثرا خونه مامانم بودم اما تا میرفتم خونه مادرشوهرم چهارشنبه که میشد تا من میرفتم باشگاه به بهانه دکتر میرفت خونه خواهرش ، حالا آخر هفته ها چون پسرش دبستانیه.... بعد من زنگ میزدم دکتر چیشد میگفت منتظریم یا اینکه صدا قاشق رستوران میومد و از قصد من و پیچونده بود پی خوشی خودش..... خودش قرار بود بره عمل رحم ، هرچی تابستون گفتم الان برو که بتونم پیشت بمونم شوهرم خونه نیست گوش نداد 

موند الان رفته دنبال عمل و آزمایش و... که پدرشوهرم خونه نیست و خودشم رفته مونده خونه خواهرش 

دیروز عصری زنک زد گفت پسرش رو بریم بیاریم خونمون و بریم لباس مدرسه هاشم از روستا برداریم من گفتم باشه فقط برای فردا من میرم باشگاه گفت بعد مدرسه میره خونه فامیلشون و خودشم عصری میاد

حالا امروز عصر دوباره زنگ زد گفت برین از خونه فامیل بیارین فردا ببر مدرسه من موندم اینجا برم آزمایشگاه 

گفتم خب مگه اینجا آزمایشگاه نداریم، گفت نه میخوام اینجا بدم 

ماشین خراب بود کفتم والا ماشین خرابه امروز شوهرم هم با موتور دوستش رفتن سرکار 

گفت باشه میام خونه و قطع کرد 

پیام دادم فردا اومدی آزمایشگاه ناهار میزارم بیا اینجا 

جواب داد نه من موندم اینجا بچه هم موند خونه فامیل 

بنظرت برخورد من بد و اشتباه بوده؟  پس چطور موقع خوشی ها و رستوران رفتن ها و بازار گردی یه به من تعارف نزد تنهایی بیا بریم...تا به مشکل برخورد یاد من افتاد ... حتی الانم باز حین همین دکتر و آزمایشگاه حسابی تو گشت و گزارن خب من چرا بچشو نگهدارم اونم وقتی شوهرم بعد ۴۰ روز تازه اومده خونه

میگم حالا من یه چیزی رو از شما بپرسم شما نظرت رو بگو ماشالله خانم عاقلی هستیمن مادرشوهرم هر هفته بلا ...

به نظرم اول استقلال زندگیت دستت بگیر.  قرار نیست مادرشوهرت واسه خودش تصمیم بگیره تو اجرا کنی. الان یبار دعوا بشه بهتره. 

من والله خوشم نمیاد کسی برام تصمیم بگییره بشم عروسک ش. چون این کاراعادتشون میشه

به نظرم اول استقلال زندگیت دستت بگیر. قرار نیست مادرشوهرت واسه خودش تصمیم بگیره تو اجرا کنی. الان ی ...

من از اول اومدم خونه جدا گرفتم و کاملا مستقلم 

قبلا گفت رفتم عمل سه چهار روز میرم خونه بجه بیاد پیش شما گفتم باشه، با اینکه قلبا راضی نبودم 

اما هنوز عمل نرفته به بهانه های مختلف هی میخاد بچه رو بفرسته اینجا منم که عمرا تو کتم بره زیر پوستی رد کردم

فقط با خودم نگفتم نکنه ناراحت شه فردا تو فامیل چو بندازه برام 

من از اول اومدم خونه جدا گرفتم و کاملا مستقلم قبلا گفت رفتم عمل سه چهار روز میرم خونه بجه بیاد پیش ش ...

ولش کن. کادخودتو بکن. بزار از الان بشینه سر جاش. اون دنبال سواستفاده است