newnazjon مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 276 عنوان حس تنهایی 48 بازدید | 11 پست بچه ها من اومدم خوابگاه ولی همش احساس تنهایی میکنم دخترای اینجا اکثرا دوروعن دلم نمیخواد برم پیششونچیکارکنم آرامش پیدا کنم🥲من خیلی اجتماعیم سختمه تنهایی 1403/08/19 | 22:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vanillas عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 26 عادیه، سعی کن تو اون شهر یه دوست پیدا کنی اما خیلی حواست باشه ناباب نباشن
newnazjon مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 276 عادیه، سعی کن تو اون شهر یه دوست پیدا کنی اما خیلی حواست باشه ناباب نباشن بخدا که با دونفر دوست شدم بهم نارو زدن خیلی ناراحتم که این دوران قشنگ به این شکل گذشت
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 4517 بخدا که با دونفر دوست شدم بهم نارو زدن خیلی ناراحتم که این دوران قشنگ به این شکل گذشت کامل درکت میکنم .بنظرم تو ام سطحی باش باهاشون مگه اینکه دوست درستی پیدا کنی .فعلا تمرکزتو رو خودت بزار ... و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
newnazjon مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 276 کامل درکت میکنم .بنظرم تو ام سطحی باش باهاشون مگه اینکه دوست درستی پیدا کنی .فعلا تمرکزتو رو خودت بز ... ببین هم حس انتقام از دوستای قبلی تو ذهنمه هم هی میخوام خودمو مشغول کنم نمیتونم نمیدونم چیکار کنم که حواسم پرت شه انگار علاقه به هیچی ندارم
vanillas عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 26 بخدا که با دونفر دوست شدم بهم نارو زدن خیلی ناراحتم که این دوران قشنگ به این شکل گذشت چند وقته دانشجویی مگه ، کدوم شهری
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 4517 ببین هم حس انتقام از دوستای قبلی تو ذهنمه هم هی میخوام خودمو مشغول کنم نمیتونم نمیدونم چیکار کنم که ... کتاب بخون ،ورزش کن ،اگ آشپز خونه دارین خوراکی بپز ،به خودت برس... و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
newnazjon مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 276 چند وقته دانشجویی مگه ، کدوم شهری یه ترم دیگه تموم میکنم شیرازم
newnazjon مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 276 خودت برو تنهایی باورکن جزخودت کسی دوستت نیس دوتا دوست قبلی که گفتم بهم کم لطفی کردناز قصد منو اذیت میکنن😔باز اگه تنها بودم یه چی اتاقشون نزدیکه صداشونو میشنوم حالم بدمیشه
_fatemh_ عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 1173 دوتا دوست قبلی که گفتم بهم کم لطفی کردناز قصد منو اذیت میکنن😔باز اگه تنها بودم یه چی اتاقشون نزدیکه ... قوی باش دختر معلومه سنت کمه باید سنگ باشی تابین این آدما دووم بیاری تنهایی خیلی سخته عین زندان عین قفسه ولی بتونی عادت کنی تنهایی رو بدتریناهیچ به بهتریناهم گاهی ترجیح میدی بهترین انتقام ازبی معرفتا دورکردنشون ازخودته
vanillas عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 26 یه ترم دیگه تموم میکنم شیرازم اها بسلامتی ، خب دیگه تا یه ترم دیگه تحمل کن