2777
2789
عنوان

حس تنهایی

48 بازدید | 11 پست

بچه ها من اومدم خوابگاه ولی همش احساس تنهایی میکنم دخترای اینجا اکثرا دوروعن دلم نمیخواد برم پیششون

چیکارکنم آرامش پیدا کنم🥲من خیلی اجتماعیم سختمه تنهایی

عادیه، سعی کن تو اون شهر یه دوست پیدا کنی اما خیلی حواست باشه ناباب نباشن

بخدا که با دونفر دوست شدم بهم نارو زدن خیلی ناراحتم که این دوران قشنگ به این شکل گذشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا که با دونفر دوست شدم بهم نارو زدن خیلی ناراحتم که این دوران قشنگ به این شکل گذشت

کامل درکت میکنم .

بنظرم تو ام سطحی باش باهاشون مگه اینکه دوست درستی پیدا کنی .

فعلا تمرکزتو رو خودت بزار ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

کامل درکت میکنم .بنظرم تو ام سطحی باش باهاشون مگه اینکه دوست درستی پیدا کنی .فعلا تمرکزتو رو خودت بز ...

ببین هم حس انتقام از دوستای قبلی تو ذهنمه هم هی میخوام خودمو مشغول کنم نمیتونم نمیدونم چیکار کنم که حواسم پرت شه انگار علاقه به هیچی ندارم

ببین هم حس انتقام از دوستای قبلی تو ذهنمه هم هی میخوام خودمو مشغول کنم نمیتونم نمیدونم چیکار کنم که ...

کتاب بخون ،ورزش کن ،اگ آشپز خونه دارین خوراکی بپز ،به خودت برس...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

خودت برو تنهایی باورکن جزخودت کسی دوستت نیس

دوتا دوست قبلی که گفتم بهم کم لطفی کردناز قصد منو اذیت میکنن😔باز اگه تنها بودم یه چی اتاقشون نزدیکه صداشونو می‌شنوم حالم بدمیشه

دوتا دوست قبلی که گفتم بهم کم لطفی کردناز قصد منو اذیت میکنن😔باز اگه تنها بودم یه چی اتاقشون نزدیکه ...

قوی باش دختر معلومه سنت کمه باید سنگ باشی تابین این آدما دووم بیاری تنهایی خیلی سخته عین زندان عین قفسه ولی بتونی عادت کنی تنهایی رو بدتریناهیچ به بهتریناهم گاهی ترجیح میدی بهترین انتقام ازبی معرفتا دورکردنشون ازخودته