2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله دارم تازه عرق هم میکنه افتضاح در حالت خونسردی هم هر کی منو میبینه میگه استرس داری؟

زیباترین دختران جهان دختران کار، دختران روستاها و دختران بلوچ هستند که در فقر مطلق «زیبایی» را با سادگی، همدلی، عشق و تلاش معنا می کنند! ...نه دخترانی که در نهایت ناز و نعمت با همه گونه ابزار و ترفندها تلاش می کنند تا خود را در نظر ظاهر پسندان زیباتر جلوه دهند و ارزش انسانی خود را در حد کالایی تبلیغاتی که در معرض نمایش و فروش باشد به زیر می کشند!! به امید بیداری!!🙏🏻😏

با ی سری حرکات ورزشی فیزیو تراپی مانند و یوگا و مصرف مولتی ویتامین تو گوگل سرچ کنید کماکان بهبود پیدا میکنه عزیزم

یادت باشه یک رویای خرد شده،هزاران تکه رویاست!ناامید نشو و ادامه بده...!⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم ن اقا ن خانم🙄بفهم لطفا ☹☹☹

بله دارم تازه عرق هم میکنه افتضاح در حالت خونسردی هم هر کی منو میبینه میگه استرس داری؟

خیلی بده ..منم همینم..دقیقا موقع خونسردی هم همینو میگن..حالا یکی که با پارکینسون اشتباه گرفته بود..مدام می‌گفت علایم پارکینسون هس..شما چه جوابی میدید در اینجور مواقع؟ من تو خیلی جاها از کارهای دستی صرف نظر میکنم..حتی تو بعضی مهمونیا نوشیدنی و..نمیخورم

خیلی بده ..منم همینم..دقیقا موقع خونسردی هم همینو میگن..حالا یکی که با پارکینسون اشتباه گرفته بود..م ...

من تا به حال موقع سلام دادن به کسی دست ندادم به خودشون هم میگم خوشم نمیاد تو مدرسه سر کلاس مسئله حل کردنی دبیر شیمی جلوی کلاس تحقیرم کرد به خاطر خطم 

زیباترین دختران جهان دختران کار، دختران روستاها و دختران بلوچ هستند که در فقر مطلق «زیبایی» را با سادگی، همدلی، عشق و تلاش معنا می کنند! ...نه دخترانی که در نهایت ناز و نعمت با همه گونه ابزار و ترفندها تلاش می کنند تا خود را در نظر ظاهر پسندان زیباتر جلوه دهند و ارزش انسانی خود را در حد کالایی تبلیغاتی که در معرض نمایش و فروش باشد به زیر می کشند!! به امید بیداری!!🙏🏻😏

باز پارکینسون ها برای کنترل دارو مصرف می‌کنند این ولی تجویز خاصی نداره