2777
2789
عنوان

مریض نمیشم چرا

293 بازدید | 10 پست

ماه قبل مسافرت میخاستیم بریم راهم دور بود.دقیقا تو دوره پریودیمم میوفتاد.من ی هفته قبل پریودیم ال دی خوردم اونم تازه دو روز چون حالمو بد کرد دیگ نخوردمش دقیقن ۴ روز بعدشم پریود شدم. و همه چیمم طبیعی بود ن خونریزی آنچنانی داشتم ن خیلی طول کشید ..هیج کدوم ازینا رو نداشتم و دوره طبیعی شو طی کرد اما نمیدونم چرا این ماه نمیشم باید ۱۰م میشدم .اما علائمشو دارم زیر دلم و کمرم دردمیکنه.عصابمم سر کوچیکترین چیزی بهم میریزه دیگ عصبی شدم ..کلافم کرده.چی بخورم ک بیاد؟ تهش با این علائم ی هفته دیگ شرو شه .اما من واقن همه چیم از لحاظ روحی بهم ریخته.میخام هر چی زودتر بیاد خیلی اذیتم

قرص های هورمونی همیشه نظم دوره های پریود رو بهم میزنن 

حتی ممکنه دوره ی بعدیت هم همینطور باشه پس نگران نباش 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

قرص های هورمونی همیشه نظم دوره های پریود رو بهم میزنن حتی ممکنه دوره ی بعدیت هم همینطور باشه پس نگرا ...

عع.ینی مشکلی نداره؟مامانمم همینو میگ اما اخه اولین بارم بود استفاده کردم.ترسیدم ی وق چیزی باشه.

بببخشید اسی سرما خوردم قبل خواب برم حموم بده بنظرتون؟

حتما حالتون بدتر میشه،

سرتون رو لطف بپوشونید،جوراب هم بپوشید

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

بببخشید اسی سرما خوردم قبل خواب برم حموم بده بنظرتون؟

ن نرو سردرد میگیری

فردا برو 

اگ میری بیا قشنگ سشوار بکش

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖