2777
2789
عنوان

مدرسه پسرم

210 بازدید | 15 پست

یک روز در هفته کتاب خوانی دارن هر کی بخونه و تعداد قلب بیشتری بگیره جایزه داره اون قلب ها رو دیوار کلاس با عکسشون زدن بعد هر بار خوندن توسط معلم رنگ میشه پسرم خیلی ذوق داشن بار اول خوند قلب گرفت بار دوم گفتم بیا تمرین کن زیاد تمرین نکرد خیلی خوشحال بود معلمش گفته چقد بد میخونی و کندی قلب هم نگرفته میگه من دیگه کتاب نمیخونم با معلمش صحبت کردم باهاش حرفم زده ولی به هیچ عنوان قبول نمیکنه دلم براش کبابها با اون ذوق قبلیش اعتماد بنفس رفته امروز میگفت من واقعا کندم تا بیام کتاب درسیم رو باز کنم طول میکشه اگه با مدیر صحبت کنم برای معلم بد میشه یک سال تحصیلی باهاش ارتباط دارم چی کار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو خونه باهاش تمرین کنید ، و از معلمش بخواین به پسرتون بگه اکر پیشرفت کنی واسش جایزه میده بعد خودتون جایزه رو تهیه کنید تا معلم سر کلاس بده بهش

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

تو خونه باهاش تمرین کنید ، و از معلمش بخواین به پسرتون بگه اکر پیشرفت کنی واسش جایزه میده بعد خودتون ...

تمریم کردیم ولی آخرش گفت نه نمیخونم روانخوانی خوبه خب داستان بار اول یه مقدار تمرین میخواد

این معلمای ناآگاه متاسفانه همه جا هستن و با اجرای بسیار اشتباه شیوه امتیازدهی کل شخصیت بچه رو خراب میکنن. این موضوع درست نمیشه تا زمانی که بساط اون امتیازدهی روی دیوار برداشته بشه. این شیوه امتیازدهی باید به صورت فردی باشه نه در معرض دید عموم. واقعا متاسفم برای اون معلم و اون مدرسه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
این معلمای ناآگاه متاسفانه همه جا هستن و با اجرای بسیار اشتباه شیوه امتیازدهی کل شخصیت بچه رو خراب م ...

بله من مادر بچم کاملا آگاهم که روحیش خراب شده و اعتماد بنفسش پایین آمده نمیدونم این مساله چطور حل بشه که معلم هم توبیخ نشه

به جای اینها به بچه تون یاد بدید که تو اینجور مواقع خودش رو نشون بده تا اینکه ناامید بشه

خب روحیه ها متفاوته بچه ۷ ساله قبول نمیکنه هم من هم معلمش صحبت کردیم کلی تمرین کردین برای خوندن آخرش گفت نه برم بد بخونم چی

بله من مادر بچم کاملا آگاهم که روحیش خراب شده و اعتماد بنفسش پایین آمده نمیدونم این مساله چطور حل بش ...

معلم که توبیخ نمیشه. هر کاری معلم انجام میده مطمئن باشید مدرسه و شخص مدیر در جریانه حتی بیشتر وقت‌ها پیشنهاد از سمت شورای معلمان و مدرسه است.

۶ ساله با این شیوه مخالفت کردم و اجرا نکردم و نخواهم کرد. چون می‌دونم چه آسیبی به بچه میزنه. این شیوه فقط باید به صورت فردی و تک نفره باشه با شرایط خاص. انگیزش‌های بیرونی سم‌هایی هستند که شخصیت بچه‌ها رو ذره ذره مسموم و نابود میکنن. این میشه که ما افراد خیلی کمی داریم که از درون راضی باشن. موقع خواب بودم حالشون به خودشون جایزه بدن و خیلی چیزای دیگه. 

خب روحیه ها متفاوته بچه ۷ ساله قبول نمیکنه هم من هم معلمش صحبت کردیم کلی تمرین کردین برای خوندن آخرش ...

سعی کن با حرف زدن و به زبون گرفتن تشویقش کنی 

لعنت بر هر نَری که 

خب روحیه ها متفاوته بچه ۷ ساله قبول نمیکنه هم من هم معلمش صحبت کردیم کلی تمرین کردین برای خوندن آخرش ...

دیگه اصرار بهش نداشته باشید. 

سیستم امتیاز دهی رو بر اساس کتاب رفتاردرمانی آقای علیرضا تبریزی آموزش ببینید و بر اون اساس خودتون درون منزل اجرا کنید.