2777
2789
عنوان

Fl در سونو گرافی

553 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من هفته ۳۶هستم خیلی نگرانم یه بار تو انتی سونوگرافی بودم گفت استخون ران یه روز عقبه که مهم نیس الان سونو رفتم دوهفته عقبه خیلی نگرانم یعنی چرا عقب مونده

عزیزم این مسائل خیلی مهم هستن ما تخصص نداریم شماباید زیر نظر پزشک متخصص باشی شاید مشکل ازهرچیزی باشه اما اول و اخر هیچ دستی بالاتراز دست خدا نیست انشالله صحیح وسالم نینیتو بغل میگیری

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شنیدم دو هفته کم و زیاد مهم نیست

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سونوی منم هر کدوم رو یه هفته متفاوت زده

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

چن هفته ای؟

۳۱

دکترم چیزی نگفت نگا کرد

منم باردارم تاپیک هام رو بخونی متوجه میشی یک هفته بستری بودم دوقلوهام شرایطشون خاص شده بود از لحاظ وزن خونرسانی و رشد هفته ها ۵تا متخصص ویزیتم کردن متوجه شدن دکترم کلا تشخیص اشتباه داده بود یه جفت تغذیه میکردن بچه هام نه دوجفت بهم رژیم پروتئینی دادن وداپلر هفتگی که چکاب بشم به لطف معجزه خداوندوو سادات وائمه وضعیت زیر نظر متخصصم که المانی هم هست داره بهترمیشه خداروشکر تااین چندهفته هم به امیدخدا بخوشی بگذره زایمان کنم 

شماهم باید بری زیرنظر دکترمتخصص مشکلات داخلی جنین

منم باردارم تاپیک هام رو بخونی متوجه میشی یک هفته بستری بودم دوقلوهام شرایطشون خاص شده بود از لحاظ و ...

زایمان خوبی داشته باشی عزیزم❤️منم دعا کن دخترم سروقت و سالم بیاد 

اشکال ندارهبرای پسر من هم همینطور بود وقتی بدنیا اومد مشکلی نداشتاگه سونوش رو پیدا کردم برات میذارم ...

در هرصورت باید چکاب بشن جانم من یک هفته که بستری بودم بخش پره ناتال هم. تختیام همه ۷ماه به بعد دکتراشون متوجه یه مشکلاتی شده بود انشالله که خدا صحیح وسلامت بچه هامونو میزاره بغلمون اما چون توماه های حساسی هستیم باید چکاب داپلر و سنو زیر نظرمتخصص بشن