elimami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 2029 عنوان بخارشور 379 بازدید | 22 پست سلام دوستان یه سوال داشتم میشه توی آب بخار شور برای تمیزی بیشتر سطوح سفید کننده یا مثلا برای فرش شامپو فرش یکم ریخت ؟کسی از این کارها کرده 😊😊 1396/08/26 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarsabz عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 370 سوال منم هست من يه بار شيشه شور ريختم البته براي خوش بو شدن محيط 😐😁 خدايا نه گذاشتي طعم مادر داشتن رو بِچِشَم نه اجازه ميدي خودم مادري كنم 😔دلم ازت گرفته😔ولي فقط خودت بايد برام معجزه كني 🙏🏻 التماس دعا دوستاي ني ني سايتي 💕
elimami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 2029 سوال منم هست من يه بار شيشه شور ريختم البته براي خوش بو شدن محيط 😐😁 توی تمیزی تاثیر داشت ؟🤓🤓
sarsabz عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 370 توی تمیزی تاثیر داشت ؟🤓🤓 خير 😕😬 خدايا نه گذاشتي طعم مادر داشتن رو بِچِشَم نه اجازه ميدي خودم مادري كنم 😔دلم ازت گرفته😔ولي فقط خودت بايد برام معجزه كني 🙏🏻 التماس دعا دوستاي ني ني سايتي 💕
elimami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 2029 تو همین سایت نظر سنجی گذاشتم گفتن نخر زیاد استفاده نمیشه ببین واقعا زیاد مصرف نمیشه ولی واقعا خوبه من هفته ای یک بار کل خونه رو باهاش تمیز میکنم روی فرش رو باهاش میزنم خیلی تمیز میشه روی کابینت آشپزخانه فقط اینکه بعدش روش دستمال بکش براق میشه
sarsabz عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 370 بچه ها چطوري براي فرش استفاده ميكنيد ؟مگه اون بخار نميده بيرون !خب فرش خيس ميشه كه اينطوري ! بعدم چه جوري تميز ميكنه آخه😶 خدايا نه گذاشتي طعم مادر داشتن رو بِچِشَم نه اجازه ميدي خودم مادري كنم 😔دلم ازت گرفته😔ولي فقط خودت بايد برام معجزه كني 🙏🏻 التماس دعا دوستاي ني ني سايتي 💕
sarsabz عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 370 موافقم براي سراميك عاليه من در و ديوار و كللللل آشپزخونه رو شيشه ها رو همممه جارو باهاش برق انداختم ولي واقعا هنوز نفهميدم براي فرش چه جوري استفاده كنم 😬😬😬😬 خدايا نه گذاشتي طعم مادر داشتن رو بِچِشَم نه اجازه ميدي خودم مادري كنم 😔دلم ازت گرفته😔ولي فقط خودت بايد برام معجزه كني 🙏🏻 التماس دعا دوستاي ني ني سايتي 💕
setare_so عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 730 ببین واقعا زیاد مصرف نمیشه ولی واقعا خوبه من هفته ای یک بار کل خونه رو باهاش تمیز میکنم روی فرش رو ب ... بخرم یعنی؟؟گفتن طی سطلی بگیر.ولی طی سطلی نمیتونه چربیو پاک کنه
elimami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 2029 بچه ها چطوري براي فرش استفاده ميكنيد ؟ مگه اون بخار نميده بيرون !خب فرش خيس ميشه كه اينطوري ! بع ... ببین اون سرش که برس داره . باید داغ بشه حسابی من که رو فرشم میکشم خیس نمیشه چون رنگ روشنه بعضی جاهاش وقتی میکشنم تمیزیش معلوم میشه مال من مارک ویداس هست فعلا که ازش راضیم
sarsabz عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 370 ببین اون سرش که برس داره . باید داغ بشه حسابی من که رو فرشم میکشم خیس نمیشه چون رنگ روشنه بعضی جاهاش ... با حوله بكشم يا بي حوله؟؟ خدايا نه گذاشتي طعم مادر داشتن رو بِچِشَم نه اجازه ميدي خودم مادري كنم 😔دلم ازت گرفته😔ولي فقط خودت بايد برام معجزه كني 🙏🏻 التماس دعا دوستاي ني ني سايتي 💕