2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من ۳ ماه بودم عاشق شدم ۷ماه گذشته هنوزم عاشقم نمیدونم دیگه عشقه یا وابستگی اینم بگم اصلا بهش وابسته ...

آدم نمیدونه عشق با وابستگی آخه تو یه ماه ام نمیشه وابسته شد

شاید ام لجبازیه

ولی اصلا دلم نمیخواد براش اتفاق بدی بیفته اصلا نمی‌تونم ازش بدم بیاد 

من ۳ ماه بودم عاشق شدم ۷ماه گذشته هنوزم عاشقم نمیدونم دیگه عشقه یا وابستگی اینم بگم اصلا بهش وابسته ...

آدم نمیدونه عشق با وابستگی آخه تو یه ماه ام نمیشه وابسته شد

شاید ام لجبازیه

ولی اصلا دلم نمیخواد براش اتفاق بدی بیفته اصلا نمی‌تونم ازش بدم بیاد 

آدم نمیدونه عشق با وابستگی آخه تو یه ماه ام نمیشه وابسته شدشاید ام لجبازیهولی اصلا دلم نمیخواد براش ...

منم  یه ماه بود، دوروزه جدا شدم مثل توام منم نمیدونم وابستگی بود یا هرچی ، جونم میره براش ، آدم چیکار کنه چطور تحمل کنه 😔

فرقِ آدما تو جبران کردنشونه، وگرنه همه اشتباه میکنن🙂

به سختی خودمو کتک زدم چنگ انداختم شبا میرفتم روی پشت بوم خونمون زجههه میزدم ولی جلو خودمو گرفتم

یه بار ام پیامش ندادی؟

من تو این چهار هفته چند روز خودمو نگه میدارم یهو پیامش میدم آخر ام جواب نمیده یا مثل آدم جواب نمی‌ده یا بدون هیچ حسی جواب میده دیگه میخوام واقعاً پیامش ندم 

منم یه ماه بود، دوروزه جدا شدم مثل توام منم نمیدونم وابستگی بود یا هرچی ، جونم میره براش ، آدم چیکا ...

واقعا بده تازه اینکه هی میگن هیچی نشده خبری نبوده بیشتر میسوزی:)

یه بار ام پیامش ندادی؟من تو این چهار هفته چند روز خودمو نگه میدارم یهو پیامش میدم آخر ام جواب نمیده ...

نه حتی یه بارم پیام ندادم اصلا 

خیلیم برام سخت بود 

ولی غرورم برام خیلی مهم بود 

منم دلم هزار تیکه شده البته دل هر دوتامون هزارتیکه شد ولی دیگه هیچکدوممون نذاشتیم غرورمون بشکنه

من تا لحظه آخر تلاش کردم خیلی تلاش کردم

نگفتم تو روخدا بمون و اینا وا ولی لحن پیام دادنم پیامام جوری بود که میدونست جونمم براش میدم ولی رفت