2777
2789
عنوان

بی بی چک😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذاشتی ۲ هفته بگذره بعد بری آزمایش؟؟ ماشاالله عجب دلی داری،دیگه صبر کن چند روز دیگه برو سونو قلب انش ...

خب عزیزم من پریودام همش تاخیر دارم هیچوقت سر موعد نشدم منتها اصلا اینجوری نیستم بی بی چک بزنم چون اقدام بودم این ماه اولین بار بود ک دیگه بی بی زدم 

تبریک میگممم🥰

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

خدا کنه فردا هم آزمایشم اوکی باشه🥹،داریم بی بی چک مثبت باشه ولی آزمایش منفی؟؟

نمیدونم ولی خیلی شنیدم بی بی چک مثبت باشه آزمایش مثبته نگران نباش ایشاله حامله ای

عزیزم برام دعا کن ی راهی پیدا کنم شوهرم از طلاق منصرف بشه 

خدا کنه فردا هم آزمایشم اوکی باشه🥹،داریم بی بی چک مثبت باشه ولی آزمایش منفی؟؟

امکانش هست. اگر دارو هورمونی مصرف کرده باشی.

ان شاالله مثبته. من روز موعدم زدم مثبت شد.کی گفته ۲هفته باید صبر کنی؟ البته بستگی داره تخمک گذاریت کی باشه

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

امکانش هست. اگر دارو هورمونی مصرف کرده باشی.ان شاالله مثبته. من روز موعدم زدم مثبت شد.کی گفته ۲هفته ...

نه من جز اسید فولیک ویتامین دی ویتامین ای و مولتی ویتامین قبل از بارداری هیچی مصرف نکردم