2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم به نظرت امیرحسین چه حسی به من داره؟میتونی یکم از ویژگی ظاهریش بگی؟

چشم ابرو قهوه ایه ته ریش داره یکمی مغروره ولی با همه خوبه

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

نههه🥲خوب مثلا از اسمش چیزی حس نمیکنی ؟ یا ظاهرش و قیافش ؟ یا تعداد خواهر برادراش ؟ یا شغلش یا طرز ل ...

اای بابا😂

برا همه درست میاد هرچی میگم اشتباه میشه برا تو🥲😂

تو اسمش ح نداره؟ 

خواهر داره 

مردانه لباس میپوشه نه؟ پیرهن دکمه دار با شلوار پارچه ای

واییی خداکنه درست در بیاد 🥲😂

کاربری دست چند نفره

به احتمال زیاد بله داری ازاد یا کارمنده این دفعه عاقلانه میری جلو

آخرین سوالم این که همسر آینده م فامیل یا غریبه و به نظرت چه کاره ست و این که یک نفر بهم قول کار داده راست می گه یا نه 

قدت بلنده؟

متوسط رو ب بالا

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

آخرین سوالم این که همسر آینده م فامیل یا غریبه و به نظرت چه کاره ست و این که یک نفر بهم قول کار داده ...

یه ادم اشناست شغلش دولتیه هنوز قولشو یادشه ولی هنوز جواب نگرفته

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

دانشگایلش خوعن ؟دوس دارم بیم سی خرموعه😁 خو لری گپ ایزنوم؟

ولا م برارم ها مین یکی د دانشگاه یاش خو هان و سر کوه خیلی دیرن د نونم خو بان یا نه

ع عالی

بختیاری؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯