2789
اونم دوستت داره انگاری یکم خجالتی هم هست ولی بهت فکر میکنه بله ازدواج میکنین وعده ی ۴ حس میکنم شایدم ...

یعنی تا الان دلتنگم هم شده ؟پس علت اینکه تا حالا نگفته خجالتش هست ؟

چه زمانی بهم پیشنهاد میده؟ سنتی پیش میره یا دوستی ؟

میتونین از شغلش بگین ؟

.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

علی زیاد اوکی نیست باهات. درخواست نمیده نه نزده دلش بله یکمی تنگ شده

تف ریش

مشخصاتم؟؟؟ 

عرفان کی پیام میده

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

اره میتونه داره تلاششو میکنه

میشه منم جواب بدی لطفاااا 

حس علی بم چیه؟ درخواس میده؟ 

عرفان رل زده؟ دلش تنگ شده برام؟ کی پیام میده؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

میشه منم جواب بدی لطفاااا حس علی بم چیه؟ درخواس میده؟ عرفان رل زده؟ دلش تنگ شده برام؟ کی پیام میده؟

خواهرم از عرفان چیزی نمیاد حس خوبی ندارم

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

لری؟😁

اره🥲