2777
2789
میشه به منم بگین حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ ازدواج میکنیم ؟

اونم دوستت داره 

انگاری یکم خجالتی هم هست ولی بهت فکر میکنه 

بله ازدواج میکنین وعده ی ۴ حس میکنم شایدم برجِ ۴

کاربری دست چند نفره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اویش کورده؟نازانم بوچ به لباس کوردی قاوه ایی تیت ناو ذهنم🤣یا حتما حزکات رنگ قهوه ایی

اره

اما کوردی تایپ کنم یا بخونم متن کوردی پشت گوشی سختمه 😂میتونی فارسی تایپ کنی  برام نازار😁

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

استرس داره داره اماده میشه

عزیزم خونه به اسمم میشه؟؟

همسرم چقدر دوسم داره؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
اره اما کوردی تایپ کنم یا بخونم متن کوردی پشت گوشی سختمه 😂میتونی فارسی تایپ کنی برام نازار😁

همسرم چقدر دوسم داره؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
اره میتونه داره تلاششو میکنه

همسرم چقدر دوسم داره؟؟؟

یه 3 ماه دیگه

همسرم چقدر دوسم داره؟؟؟

اونم دوستت داره انگاری یکم خجالتی هم هست ولی بهت فکر میکنه بله ازدواج میکنین وعده ی ۴ حس میکنم شایدم ...

میشه درمورد اینکه ویژگیای همسر ایندم و اینکه چجوری اشنا میشم بگی