2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما خانواده مون پر جمعیته امروز این دختره ازم پرسید که چند تا خواهر برادر داری منم بهش گفتم گفت ماشالله میخواستین یه تنه مشکل جمعیت رو حل کنین 

خیلی بهم برخورد ولی اون لحظه اصلن نتونستم جواب بدم

دنبال چی میگردی؟

بگو میخواستیم ببینیم فضولش کیه که فهمیدیم خدا رو شکر

حالا سوال بعدی؟ 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
ما خانواده مون پر جمعیته امروز این دختره ازم پرسید که چند تا خواهر برادر داری منم بهش گفتم گفت ماشال ...

میگفتی مگه تو میخواستی نون و آبشون رو بدی که میسوزی!

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.🤍🌱

اتفاقا من خودم اگر وضعم خوب باشه و فرصتشو داشته باشم دوس دارم بچه زیاد داشته باشم

دیگه مث 20 سال پیش نیست که بگی هر کی تک بچه داره خیلی باکلاسیه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
ما خانواده مون پر جمعیته امروز این دختره ازم پرسید که چند تا خواهر برادر داری منم بهش گفتم گفت ماشال ...

بی خیال گفتم چی گفته اون غلط کرده ماشاءالله مگه چیه پای سفره اون که نیستید از این به بعد کسی گفت جلو روش بگو به تو چه ربطی داره خدا حفظشون کنه ان شاالله 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

بعد گفت هنوزم میخواین بچه بیارین؟😭 

اخه مگه دست من بوده بخدا من از زندگیم ناراضی نیستم ولی خودم از این موضوع ناراحت بودم چون فکر میکردم مسخره ام میکنن 

واسه همین تو مدرسه به هیچ کی نگفتم و فقط آخر سال به دوستای نزدیکم گفتم اونا اصلا اینجوری نبودن و خیلی عادی برخورد کردن امروز این دختره دلمو شکست . چادری هم بود تازه ( هیت ندین من خودمم چادریم ولی اجازه نمیدم دخالت کنم تو زندگی کسی)

دنبال چی میگردی؟

بگو میخواستیم ببینیم فضولش کیه که فهمیدیم خدا رو شکرحالا سوال بعدی؟

اون لحظه لال شده بودم 🙂🙂🙂 الان ناراحتم که چرا جوابش ندادم بعد تو چند تا گروه باهنیم فکر میکردم دختر خوبیه میخواستیم باهاش دوست شیم 

دنبال چی میگردی؟

وا چه سوسولی😐خب که چی

من رو این موضوع حساس بودم و واقعا چرا باید بگه ما یه تنه مشکل کمبود جمعیت رو میخوایم حل کنیم؟ به نظر تون این حرفش زشت نیست؟ به اون چه پدر مادر من بازم میخوان بچه بیارن یا نه اینم گفت اخه

دنبال چی میگردی؟

من رو این موضوع حساس بودم و واقعا چرا باید بگه ما یه تنه مشکل کمبود جمعیت رو میخوایم حل کنیم؟ به نظر ...

حالا مگه چندتا بچه اید؟

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟