2777
2789
عنوان

بیاین خاطرات روز خواستگاریتون😊

2079 بازدید | 112 پست

چه حسی داشتید؟!

خوشحال بودید؟

خونوادتون راضی بود؟چه لباسی پوشیده بودید😁

این هفته خواستگاریمه خودم هیچ حسی ندارم حتی میتونم بگم بی تفاوتم و اصلا واسم مهم نیس چیمیشه😂

جالبه خودم اصلا نمیدونم چیمیخوام بپوشم از سرکار برگشتم میبینم مامانم خونه نیس یهو با کلی لباس اومد میگه تو مهم نیستی مادرعروس مهمتره😂

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدرررر جلوش خجالت کشیدم که حد و حساب نداشت نمیدونم چرا😁😁

ازدواج کردین؟ 

سنتی بودین؟

انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵.

مادرشوهرت از سر تا پات اسکن میگیره😂 با چشاش سه بعدی میبینتت ، ولی بی استرس بهتره یه ارایش ملیح کن و یه لباس شیک و ساده

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

چقد قشنگ بود خجالت و حیا

اصلاً یه مزه ی دیگه میداد عشقا اونطوری

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

من رلم شوهرمه

خیلی ذوق داشتم ولی خب بابام قبول نکرد ذوقمو کور کرد اما کم نیاوردیم با اینکه کلی کتک خوردیم ولی باز پرقدرت ادامه دادیم اخر راضی شد😂🥲

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

ای جان😂😜

چون خوشت اومده بوده احتمالا،من اگر از کسی خوشم بیاد معذبم کنارش😁

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

خیلییییییییییی استرس داشتیم ۱۵ سال پیش بود…

بابام تا آخرین لحظه مخالف بود

منم صبحش پریود شده بودم از دلدرد زمینو گاز میزدم! 

اصلا داغون🥴🤣 نمیدونم چرا وصلت شد اصلا 🤣🤣🤣

خاطرە؟؟

همین الان ی تایپک دیگە هم تعریف کردم💔

هیچی بابام خیلی راحت جلو مهمونا بهم گفت ق. ح ب.ە بلانسبت جمع 💔💔💔💔

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️