2777
2789

سلام دوستای خوشگلم❤❤

مدیونید اگه بگید این چقدر تاپیک میزاره😶

خب اخه نگرانم 😖

خوشگلا من امروز خیلی خیلی پسرم میکوبه تو رحمم  البته ببخشید🙊 میخواستم بدونم طبیعی اخه قشنگ دردم میاد😒 

البته حرکاتش و بالای شکمم حس میکنما اما اون پاییناام خیلی ضربه میزنه که جیگرم میخواد پاره بشه😅😅نکنه خطرناک باشه😖

بیاید بگید شماام اینجوری هستید😏

من 32 هفته ام

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

شایان جان سلام.دیدی چی شد؟من تو هفته 23 دهانه رحمم یه انگشت باز شده اونم با سرکلاژ.دعا کن برسم به هفته 30 فقط.توروخدا برام دعا کن😭😭😭😭

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایان جان سلام.دیدی چی شد؟من تو هفته 23 دهانه رحمم یه انگشت باز شده اونم با سرکلاژ.دعا کن برسم به هف ...

فدات بشم نازگل جونم خدا خودش نی نیتو حفظ میکنه ناراحت نباش قربونت برم

از کجا فهمیدی؟

شایان جان سلام.دیدی چی شد؟من تو هفته 23 دهانه رحمم یه انگشت باز شده اونم با سرکلاژ.دعا کن برسم به هف ...

عیزم استراحت مطلق باش.

ان شالله چیزی نیست.

غذاهای مقوی بخور و غذاههی نشاسته دار زیاد نخور ک یبوست نشی  یوقت...

گلابی بخور هم واست مفیده هم مسهله...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
چرا آخه 😨

نمیدونم از شانس بد من.چند شب پیشا زلزله که شد من هول کردم دوییدم بیرون خونه و بشدت ترسیدم دکتر گفت در اثر اون بوده

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
فدات بشم نازگل جونم خدا خودش نی نیتو حفظ میکنه ناراحت نباش قربونت برم از کجا فهمیدی؟

تازه تاپیک زدم توضیح دادم عزیزم

نمیدونم از شانس بد من.چند شب پیشا زلزله که شد من هول کردم دوییدم بیرون خونه و بشدت ترسیدم دکتر گفت د ...

بمیرم برات عزیزم نگران نباش به خدا توکل کن عزیزم خودش داده خودشم نگه میداره برات

عزيزم من تو اينترنت خوندم كه زياد هم لگد زدن و ورجو وورجه بچه توى ماههاى بالا نشونه خوبى نيست البته اگه كم هم حركت كنه خطرناكه بايد مثل هميشه عادى باشه البته ايشالله كه هيچى نيست و داره شيطونى ميكنه ولى براى اطمينان پيش دكترتم برو 

عیزم استراحت مطلق باش. ان شالله چیزی نیست. غذاهای مقوی بخور و غذاههی نشاسته دار زیاد نخور ک یبوست ...

ممنون عزیزم.ماماها خیلی بهم دلداری دادن گفتن مورد داشتیم دو انگشت هم باز بوده ولی تا 37 هفته با استراحت رسونده.توروخدا برام دعا کنید