2777
2789
عنوان

بینی

504 بازدید | 26 پست

سلام خانما نظرتون راجب  دکتر قنبریان  چیه 

من یه چند نمونه کار ازش دیدم خیلی خوب بودن کسی هست اینجا پیش ایشون جدیدا عمل کرده باشه چون شنیدم خراب میکنه دیگه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من با قنبریان عمل کردم ، خوبه ولی تمیز کار نیست مثلا روی بینی من برآمدگی فرورفتگی وجود داره و کلا هم هفتاد درصد بینی هاش کج در میاد تا حدودی البته به نظر من کار خودش مشکل نداره ، کار منشیش که چسب زدنه اشکال داره 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
وای 😆😆😆😆😆

کلا مطبش همیشه شلوغه و جای سوزن انداختن نیست ، وقتی هم بالاخره نوبتت میشه و میری تو ، خیلی کم خیلی کم برات وقت میذاره ، میدونی به نظر من واسه این شلوغه که قیمت دکترهای اصفهان بالاست ، اکثر اصفهانی ها که دلیل اومدنشون به مطب قنبریان رو بحث مالی میگفتن 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
کلا مطبش همیشه شلوغه و جای سوزن انداختن نیست ، وقتی هم بالاخره نوبتت میشه و میری تو ، خیلی کم خیلی ک ...

عملاش ارزونه 

ولی اون اولا خیلی خوب و تمیز عمل میکرد 

یه چند نمونه هم ازش دیدم عالی بود 

ولی از خیلیا شنیدم جدیدا خراب میکنه

عملاش ارزونه  ولی اون اولا خیلی خوب و تمیز عمل میکرد  یه چند نمونه هم ازش دیدم عالی بود& ...

آره اون اولا محشر بوده ، جدیدا به خاطر تعداد زیاد عمل هست ، برای هر نفر هم نیم ساعت فوقش فوقش 45 دقیقه بیشتر وقت نمیذاره تو اتاق عمل ، من که فقط نیم ساعت تو اتاق عمل بودم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز