2777
2789
عنوان

بینی

504 بازدید | 26 پست

سلام خانما نظرتون راجب  دکتر قنبریان  چیه 

من یه چند نمونه کار ازش دیدم خیلی خوب بودن کسی هست اینجا پیش ایشون جدیدا عمل کرده باشه چون شنیدم خراب میکنه دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با قنبریان عمل کردم ، خوبه ولی تمیز کار نیست مثلا روی بینی من برآمدگی فرورفتگی وجود داره و کلا هم هفتاد درصد بینی هاش کج در میاد تا حدودی البته به نظر من کار خودش مشکل نداره ، کار منشیش که چسب زدنه اشکال داره 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
وای 😆😆😆😆😆

کلا مطبش همیشه شلوغه و جای سوزن انداختن نیست ، وقتی هم بالاخره نوبتت میشه و میری تو ، خیلی کم خیلی کم برات وقت میذاره ، میدونی به نظر من واسه این شلوغه که قیمت دکترهای اصفهان بالاست ، اکثر اصفهانی ها که دلیل اومدنشون به مطب قنبریان رو بحث مالی میگفتن 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
کلا مطبش همیشه شلوغه و جای سوزن انداختن نیست ، وقتی هم بالاخره نوبتت میشه و میری تو ، خیلی کم خیلی ک ...

عملاش ارزونه 

ولی اون اولا خیلی خوب و تمیز عمل میکرد 

یه چند نمونه هم ازش دیدم عالی بود 

ولی از خیلیا شنیدم جدیدا خراب میکنه

عملاش ارزونه  ولی اون اولا خیلی خوب و تمیز عمل میکرد  یه چند نمونه هم ازش دیدم عالی بود& ...

آره اون اولا محشر بوده ، جدیدا به خاطر تعداد زیاد عمل هست ، برای هر نفر هم نیم ساعت فوقش فوقش 45 دقیقه بیشتر وقت نمیذاره تو اتاق عمل ، من که فقط نیم ساعت تو اتاق عمل بودم