بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من با قنبریان عمل کردم ، خوبه ولی تمیز کار نیست مثلا روی بینی من برآمدگی فرورفتگی وجود داره و کلا هم هفتاد درصد بینی هاش کج در میاد تا حدودی البته به نظر من کار خودش مشکل نداره ، کار منشیش که چسب زدنه اشکال داره
منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
کلا مطبش همیشه شلوغه و جای سوزن انداختن نیست ، وقتی هم بالاخره نوبتت میشه و میری تو ، خیلی کم خیلی کم برات وقت میذاره ، میدونی به نظر من واسه این شلوغه که قیمت دکترهای اصفهان بالاست ، اکثر اصفهانی ها که دلیل اومدنشون به مطب قنبریان رو بحث مالی میگفتن
منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
عملاش ارزونه ولی اون اولا خیلی خوب و تمیز عمل میکرد یه چند نمونه هم ازش دیدم عالی بود& ...
آره اون اولا محشر بوده ، جدیدا به خاطر تعداد زیاد عمل هست ، برای هر نفر هم نیم ساعت فوقش فوقش 45 دقیقه بیشتر وقت نمیذاره تو اتاق عمل ، من که فقط نیم ساعت تو اتاق عمل بودم