2777
2789
عنوان

بفرمایید ناهار و شایدم‌ شام 😁

3749 بازدید | 120 پست

امروز بعد چند روز سرماخوردگی و سوپ جو و غذاهای سالم خوردن تصمیم گرفتم آشپزی کنم😍😍🥰🥰

اینم‌ دستور پخت:

زرشک پلو با کوفته مرغ و زرشک

مواد کوفته:

سینه مرغ چرخ شده 

پیاز رنده شده (حتماً آب پیاز و بگیرید)

فلفل دلمه زرد یا نارنجی ساطوری شده ۱ عدد 

ادویه (پودر سیر، فلفل سیاه، فلفل سفید، نمک)

زعفران دم شده غلیظ زرشک

زرشک و گردو (اختیاری)

تمام مواد باهم مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم (بجز زرشک و گردو)،‌ مواد کوفته رو برای حدود دو ساعت تو یخچال‌ میزاریم و تو یه تابه روغن میریزیم و کوفته ها رو به اندازه دلخواه گرد‌میکنیم و وسطش گردو و زرشک میزاریم و میبندیم و سرخ میکنیم.

** موقع درست کردن کوفته ها حتما دست ها خیس باشه که مواد نچسبه.

مواد سس کوفته ها:

پیاز رنده شده

ادویه (پودر سیر، فلفل سیاه، فلفل سفید، نمک، زردچوبه، پاپریکا)

زعفران دم شده غلیظ زرشک

پوره گوجه فرنگی یا رب

آب

پیاز و تو روغن تفت میدیم تا کاملاً طلائی بشه، رب و اضافه میکنیم و تفت میدیم و بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و در نهایت آب و زعفران دم شده، اجازه میدیم بجوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم و کوفته های سرخ شده رو میچینیم داخل سس و اجازه میدیم حدود ۳۰ دقیقه بپزه.

برنج هم که آبکش میکنیم.

زرشک رو با کره و یه مقداری کمی گلاب و شکر تفت میدیم برای تزئین.😍🥰😋😋

@بهار2124  

کجائی دختر خوش‌ سلیقه😍😍🥰🫂🫂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

نوش جانتون❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوش جانتون❤️

مرسی فدات شم😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
به به نوش جان

مرسی ممنونم🥰

نوش جونت عزیزم

ممنون🌺

مرسی فدات شم😍😍

خدانکنه عزیزم😘

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

نوش جان

🌺🌺

چه خوش سلیقه نوش جان❤

مرررسی 🌺

@بهارگیلانی  

بیا دوستم

@سوپرایزخدا  

بیا عزیزم 🌺