2777
2789
چرا

بچه کوچیک دارم.

اونا هم دارن. بعد دیوار به دیواریم یک سره باهاش ور می‌ره گریه شو در میاره داد میزنه گریه می‌کنه دوستاشو میاره داد و بیداد میکنن.

با بدبختی پسرمو میخوابونم این همش بیدارش می‌کنه.

درو میکوبه محکم واقعا تو مخمه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بچه کوچیک دارم.اونا هم دارن. بعد دیوار به دیواریم یک سره باهاش ور می‌ره گریه شو در میاره داد میزنه گ ...

زنگ بزن محترمانه نذکر بده عریزم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من دقیقا به خاطر همسایه پرسروصدا دارم جا به جا میشم

خدا کنه خونه و صاحب خونه و همسایه خوب قسمتم شه

ای خدا کاش بشه یه روزی یه خونه واسه خودمون داشته باشیم که توش آرامش داشته باشیم دیگه مستاجر نباشیم

من دقیقا به خاطر همسایه پرسروصدا دارم جا به جا میشمخدا کنه خونه و صاحب خونه و همسایه خوب قسمتم شهای ...

قربونت ما خونه واسه خودمونه‌ ... فکر کن ببین چقدر حرص میخورم

انشالله به زودی صاحب خونه شدین اگه تونستی از متراژ خونه بزن ولی تک واحدی بگیر

قربونت ما خونه واسه خودمونه‌ ... فکر کن ببین چقدر حرص میخورمانشالله به زودی صاحب خونه شدین اگه تونست ...

مرسی ممنون

آره عزیزم میدونم دیوار مشترک خیلی بده

من از همسایه بالایی شاکیم

خدارو شکر که خونه واسه خودته

مرسی ممنونآره عزیزم میدونم دیوار مشترک خیلی بدهمن از همسایه بالایی شاکیمخدارو شکر که خونه واسه خودته

پنجاه متر خونه دویست نفر میریزن میان. باورت میشه دلم میخواد برم مستأجری ولی فرار کنم فقط.