2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

یه سال بعد از ازدواجم رفتم معاینه

گفت چرا یک کم افتادگی داری تو دستشویی زور زیاد میزنی؟ گفتم اره

( وسواس گرفته بودم دو ساعت میموندم تو توالت، مثانه ام خالی شه ) 

کگل رو یادم داد

روز و شب و در حال استراحت کگل کار میکردم

سال بعد رفتم گفت عالی

بعد زایمانمم باز سه سال تمام کگل کار کردم برای معاینه قبل زایمان دومم دکترم باور نمیکرد زایمان داشتم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بیشتر ببینید
من یه سال بعد از ازدواجم رفتم معاینه گفت چرا یک کم افتادگی داری تو دستشویی زور زیاد میزنی؟ گفتم ار ...

چه خوب.

شیوا جان خوبی ? چند وقت پیش تاپیک یاد کاربرهای قدیمی بخیر بود من یادت کردم اونجا. پارسال خیلی فعال بودی. عزیزم ایشالله همیشه صحیح و سالم باشی.

خدا بزرگتر است
من یه سال بعد از ازدواجم رفتم معاینه گفت چرا یک کم افتادگی داری تو دستشویی زور زیاد میزنی؟ گفتم ار ...

زایمانتون طبیعی بود ؟یعنی منم مژتونم نتیجه بگیرم ؟میشه برام انجام صحیح حرکتو بگین؟

عالیه... ((:

من جزورزشای اصلیمه ... البته بگما افتادگی نداشتم(:

ولی بعدشش ماه بطورمداوم انجام بدی ..  اوکی میشه ... 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
چه خوب. شیوا جان خوبی ? چند وقت پیش تاپیک یاد کاربرهای قدیمی بخیر بود من یادت کردم اونجا. پارسال خی ...

عزیززم

ممنون

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بیشتر ببینید