2777
2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 40 پست
اره ولی فک نکنم اون رنگ دربیاد

ارایشگر ماهر میتونه در بیاره ، موهات بلنده یا کوتاه هست ؟ 

ولی واقعا بهت پیشنهاد میکنم

موهات رنگ نکن 

چون داغون میشه دختر 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
کاراملی

پس اگه دکلره کرده باشی باید با دکلره خیلی ضعیف  رنگ مشکی موهات رو بشوره بعد   موهات که بلوند شد از روش هر رنگی بزاری همون در میاد ولی بازم بستگی به جنس و مقاومت موهات داره من خودم موهام دکلره بود يه مدتی بعد از روش مشکی گذاشتم دوروز بعدش چون مشکی اصلا بهم نیومد رفتم دوباره با همون روش روشنش کرد 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی میشه؟ من رنگ مشکی موهامم رفته فقط سر موهام یکم رنگیه

آره عزیزم من تازه اینجوری کردم خودش هم مشکی فقط دو روز رو موهام  موند فقط آرایشگاه خوب برو 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
اینم قشنگه فک کنم بلوند دودی باشه

اره 

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
بخاطر دل شوهرم میخام رنگ کنم عزیزم نه بلند نه کوتاه

تو نت سرچ کن با توجه به مدل موهات تو عکسا رنگا رو ببین و اون رو با پوستت تطابق بده :)

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍