2777
2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 40 پست

من عاشق این مدل رنگم واقعا شیکه

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
عکس اول بیشتر به سنتون میخوره ، تم دخترونه تری داره هرچند واقعا حیفه تو این سن کم ، مو رو رنگ کردن ...

داغون شده ی بار دکلره کردم

ولی خسته شدم از رنگ مشکی تولد شوهرمه میخام غافلگیرش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان زمستونه و رنگ تيره مخصوصه زمستونه، بنظرم بذار موهات مشكي بمونه عيد به بعد روشن كن😊

و اينكه اين رنگا خيلي سن ما ايرانيارو بالا ميبره بخاطر نوع چهرمون

مطابق فهم خود زندگي كن نه مطابق سليقه اين و آن ...
قشنگه 

اینم خوبه فکر کنم بیشتر بپسندی

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
داغون شده ی بار دکلره کردم ولی خسته شدم از رنگ مشکی تولد شوهرمه میخام غافلگیرش کنم

رنگ اول خیلی قشنگه ولی بازم بستگی به مدل مو ، رنگ ابرو ، چهره و .... داره . 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

عزیزم بجای اینکه کل رنگ موتو عوض کنی.بالیاژ یا هایلایت کن.چون مشکی کرده جون موهات درمیاد تا روشن شه.من کردم موهات داغون میشه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!