2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@نقطه1

گلم دیشب خواب دیدم زنداداشم خبر بارداریشو بهم داد امروز عصرم خواب دیدم با خونواده میریم قبرستون یکی نزدیکم ک نمیدونستم کیه فوت شده بود بعد دیدم انگار مسجد هستم یه مردی همراه بود جمعیت زیادی بودن اون مرد نمیشناختم انگار میخاست برای مردم حرف بزنه از خاب پریدم میتونی تعبیر کنی؟

.

گلم دیشب خواب دیدم زنداداشم خبر بارداریشو بهم داد امروز عصرم خواب دیدم با خونواده میریم قبرستون یکی ...

ببخشید عادت ماهانه که نیستید؟

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
گلم دیشب خواب دیدم زنداداشم خبر بارداریشو بهم داد امروز عصرم خواب دیدم با خونواده میریم قبرستون یکی ...

در مورد خواب شبانه 

یه مشکل بزرگ از زندگی زنداداشت برداشته میشه

در مورد خواب دوم رنگ لباساتون چی بود یادتونه

در مورد خواب دوم رنگ لباساتون چی بود یادتونه

ببخشید میشه برای منم تعبیر کنی خواب دیدم یه انار خیلی سرخ با انگور داخل بشقاب هست یکی بهم گفت هردوتاش دختره و سقط داشتم من تا از خواب بلند شدم پریود شدم 

نه مهربونم پریود نیستم رنگ لباسم یادم نیس ولی دیشب باز یه خاب دیدم یه لباس سبز تنم بود

در مورد خواب قبلی  یه شخصی که فوت شده 

شما دینی به گردنش دارید و اون نیاز به حلالیت شما داره  

اگه حلالش نکنید بارها این خواب را خواهید دید

ببخشید میشه برای منم تعبیر کنی خواب دیدم یه انار خیلی سرخ با انگور داخل بشقاب هست یکی بهم گفت هردوتا ...

واضح تر توضیح بدید از اون میوه ها خوردید؟

در مورد خواب قبلی یه شخصی که فوت شده شما دینی به گردنش دارید و اون نیاز به حلالیت شما داره اگه حلا ...

نمیدونم کی بود فقط میدونستم از نزدیکانمون ولی خب یکی هست تو زندگیم ک حلالش نکردم انقد بلا سرم اورد

.