2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره بگو عزیزم

نا امید و خسته ام پارسال کنکور داشتم خراب کردم با این که خوندنم باورم نمیشد رتبه افتضاح همه دخترای فامیل موفق شدن سرکار خانوادم منو مقایسه میکنن منم الان پشتم ولی هیچی نمیخونم دلم میخاد بمیرم 

منم همینطور،کنکوری ام هر روز که میرم مدرسه به این فکرم خودمو از پنجره بندازم پایین 

خیلی شدید فک می کنم به خودکشی 

کسیو ندارم حرف بزنم باهاش،مامانم مسخره میگیره حرفامو ولی واقعا من حالم بده 

منم همینطور،کنکوری ام هر روز که میرم مدرسه به این فکرم خودمو از پنجره بندازم پایین خیلی شدید فک می ک ...

خیلی بده خیلی ترو خدا الان کنکور داری بخون نشی مثل من یازدهم نهایی دوازدهم نهایی خدایا من خستم چیکار کنم

خیلی بده خیلی ترو خدا الان کنکور داری بخون نشی مثل من یازدهم نهایی دوازدهم نهایی خدایا من خستم چیکار ...

نمی تونم بخونم،میخوام بمیرم واقعا خستم هیچوقت حالم خوب نبود و خودمو دوست نداشتم امسال که دیگه از همیشه بدترم

بگو عزیزم چی باعث شده به این مرحله برسی

تجربب دوس نداشتم متنفرم بودم عاشق هنر بودم گرافیک و ادبیات به زور خانواده و اقوام تجربی فیزیک و ریاضی اصلا خوب نبود منم میخوندم پارسال کنکور داشتم به دختر خالم میخوندیم اون قبول شد رفت خانوادش همش اون میزنن تو سرم مامانم همه اقوام مسخره میکنن پشت کنکورم ولی هیج نمیخونم هیچی نمیدتنم جیکار کنم برم یه رشته بدون کنکور 😭🥺

منم همینطور،کنکوری ام هر روز که میرم مدرسه به این فکرم خودمو از پنجره بندازم پایین خیلی شدید فک می ک ...

چرا آخرش که چی؟ یا میخوای قبول شی یا رد شی زیاد سختش نکن آروم باش چی اذیتت میکنه چرا انقدر کنکور مهمه؟ 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.