2777
2789

همه دارن میرن راهیان نور😐

مگه میشه گوشی نبری؟!

وسایل شخصی

ملحفه 

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره گوشی میتونی ببری. پتو و ایناببر با لباس و خوراکی برا توراه 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اول از همه پاور پنت بردار چون شبا اتاقا انقد شلوغه سر شارز دعوا هست

بالم لب و کرم اینا بردار هواش خشکه اذیت میشی 

کیک و خوراکی همراهت باشه ممکنه از غذا های اونجا خوشت نیاد یا دلت ضعف بره

لباس خونگی بردار با حوله و شامپو هم ببر چون حمام داره 

دمپایی هم ببر نیازت میشه 

پتو ببر حتما برای تو اتوبوس

اگه حساسی برای خودت بالشت اینا هم ببر

اگه چیزی باز یادم امد بهت میگم

عا راستی پاسور و و بازی فکری داری ببر شب با بچه ها خوش مگیذره

پول نقد هم همراهت باشه

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

وسایل شخصی چی بردارم

ناخن گیر

برس

وسایل مراقبت پوست

لباس زیر

پد بهداشتی

دستمال کاغذی یا مرطوب

صابون 

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

من از طرف بسسج رفتم چندین سال پیش،خیلی خوب بود

بله گوشی میزاشتن ببریم

الان ک هوا خنکه واس تو مسیر پتو مسافرتی بردار،اونجا رسیدیم واس ما خودشون رخت خواب دادن.لیوان و قاشق و بشقاب خورشت خوری،چاقو

سه راهی کوچیک،یا پاورپوینت.وسایل شخصی