elsaaa79 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 634 عنوان ارتودنسی 38 بازدید | 4 پست کسایی ک ارتودنسی انجام دادن چقدر راضین و برای کسایی ک دندوناشون روکشه مشکل ساز میشه من دندونای جلوی دوتاشون رو کش هست چیکار کنم؟؟؟ 1403/08/19 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 7707 من روکش نداشتم ارتودنسی حدود دوسال داشتم ، کش هم میداد بندازم و صد در صد راضیم بهترین تصمیم زندگیم بود یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
elsaaa79 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 634 من روکش نداشتم ارتودنسی حدود دوسال داشتم ، کش هم میداد بندازم و صد در صد راضیم بهترین تصمیم زندگیم ب ... مشکلتون چی بود دندوناتون خراب نشد چقدر به داشت و رعایت میکردید ؟؟؟
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 7707 مشکلتون چی بود دندوناتون خراب نشد چقدر به داشت و رعایت میکردید ؟؟؟ دندونام واقعا بد و کج بودن درست شد خداروشکر نه بهداشت رعایت میکردم روزی دوبار مسواک و نخ دندون همیشه اوکی بود البته قبلش دکتر دستور داد همه اونایی که لازمه پر کنم دورانی مه سیم تو دهنم داشتم نیاز نشد برم پر کردن یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره