2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 265 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید باسیاست رفتار کنی اول و اخرش بهتون میرسه چون حس میکنم همسرت مرد عاقل و منطقی و زرنگه و در عین ح ...

وای اره دقیقا.. چقدر حرفات درسته. خواهش میکنم اینم بگو بارداری دومم کی میشه ارزو دارم شوهرم راضی بشه بچه دومم بیارم.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

باید صبور باشی و ب رفتار متین و شخصیت خوبی ک از خودت ساختی ادمه بدی.

عزیزدلم من به احتمال ۹۰ درصد تا یک ماه دیگه از اینجا میرم،چه طوری جذبش کنم به خودم؟

به نظر شما چرا پسری سمتم نمیاد و جذبم نمیشه؟ این موضوع اعتماد به نفسمو گرفته

به نظر شما آتنا تاوان میده؟

سیاست و قدرت و پیشرفت تورو ب اوج میرسونه تو قلب و باطن و ذات خوبی داری مهربونی و البته دل نازک و حسا ...

چشم مرسی قشنگم به نظرت منتظر پیمان بمونم امکان داره پیشنهاد بده یا خوشش بیاد ازم؟

وای اره دقیقا.. چقدر حرفات درسته. خواهش میکنم اینم بگو بارداری دومم کی میشه ارزو دارم شوهرم راضی بشه ...

زمانشو نمیدونم اما میدونم شوهرت راضی میشه...

با خانواده شوهرت خوب رفتار کن و باسیاست

جآنِ من است او💍❤

نه حس میکنم احساسی داری تصمیم میگیری بجاش با مغزت نیت کن اینده هم در نظر بگیر

عزیزم اگه حست برای این سوالم جواب میده ممنونم میشن پاسخ بدی

اینکه به نظرت( م نام) چه تایمی بهم ابراز علاقه میکنه وپیشنهاد میده؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

بله شما تحصیل کرده میشی و با ی ادم تحصیل کرده ازدواج میکنی

میشه منم بگی قبول میشم ؟

اون کسی که باهاش ازدواج میکنم چطوره؟

ببخشی زیاد سوال پرسیدم🙂

کوردم:) ی دختر مغرور جذابم🩵☁️ درخواست ندین

زمانشو نمیدونم اما میدونم شوهرت راضی میشه...با خانواده شوهرت خوب رفتار کن و باسیاست

چشم حتما..حست میگه دیر بارداری دومم اتفاق میوفته یا زود؟ 

پسرم دراینده چیکاره میشه اسمش امیرعباس

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عزیزدلم من به احتمال ۹۰ درصد تا یک ماه دیگه از اینجا میرم،چه طوری جذبش کنم به خودم؟به نظر شما چرا پس ...

آتنا تاوان میده علت اینکه کسی جذبت نمیشه شخصیت دورنگرای توعه تو با هرکسی گرم نمیگیری باهرکسی سریع اوکی نمیشی ولی وقتی بشی ۱۰۰ خودتو بزاری.اما باید اجازه بدی ی نفر تورو برای خودت واقعیت بخواد خودت واقعیت باش بی غل و غش اگ خودتو دوست داشته باشه بدون کار خاصی جذبت میشه..

جآنِ من است او💍❤