2777
2789
عنوان

صدای شکستن دلمو قشنگ شنیدم💔

305 بازدید | 30 پست

مامانم گفت ازت خجالت میکشم حق نداری با ما جایی بیایی  خیلی چاقی هیکلت بد فرمه من مثل تو باشم خودم و میکشم من قدم بلنده دومترم فلانم تو به عمه هات رفتی کوتاهی 

این فقط گوشه ای از حرفاشه با هر کلمش قلبم میشکست چیزی نگفتم 

تا ۳ سرکارم شبام چون درس دارم نمیتونم ورزش کنم واقعا حالم بد شد اخه قیافمم بد نیست همه میگن خوشگلی اما تو خانواده خودم حتی درصدی اعتماد به نفس ندارم مهمونیا عروسیا هیچی دیگه نمیرم از بس مامانم اذیتم میکنه 

قدم ۱۶۰ وزنم ۹۰ 

میدونم خیلی چاقم😔💔

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای فدات شم حق داری

ولی من نه به ای تندی گفتی ...منم به دخترم میگم کم بخور خیلی چاق شدی داری از ریخت میافتی میگم به خودش بیاد...

برای یه مادر سخته بچه ش عیبی داشته باشه...

شمام سعی کن رژیم بگیری

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

آخ ک کاش میشد جوونامون راحت مستقل شن با همچین خونواده هایی 

مامانا چشون شده ظاهرا وعده ی جهنم بیشتر از بهشت بهشون بسازه

تو هرچی هم هستی مهم اینه شعور داری برا مامانت ن بخاطره خودت تونستی کمی بفکره سلامتیت باش 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

تک تک کلمات تو حس میکنم ،۲۲سالمه و مجرد و خانوادم فقط سعی دارن از دستم راحت شن چون بنظرشون دختر نباید مجرد تو خونه بمونه باید زود شوهر کنه از خونه بره ،ولی کو شوهر؟ من فقط دارم رو اهدافم تمرکز میکنم و آینده ی کاریم

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...

شیرینی جاتو و نون و برنجو کلا حذف کن روزی ۶ لیوان آب بخور و روزی ۲ فنجان چای سبز بهت قول میدم توی یک ماه چند کیلو کم کنی (حالا رفتار مامانت زشت بوده ولی عزیزم وزنتو  بیار پایین هم واسه زیبایی هم سلامتیت )

ای فدات شم حق داریولی من نه به ای تندی گفتی ...منم به دخترم میگم کم بخور خیلی چاق شدی داری از ریخت م ...

بخدا سعی میکنم 

ولی نمی‌دونید چه فشاری رومه کار درس هیچ تایمی ندارم برا خودم که حداقل بتونم برم باشگاه

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️