2777
2789
آبجیم با همسرش رفتن ماه عسل کلی کلاهبرداری شد ازشون

کجا من خودم رشت زندگی میکنم مسافر که میاد به ما که همشهریشونیم یوقتایی رحم نمکینن 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی کامل زرد ونارنجی میشه عزیزم؟

آذر ماه.الان مخلوطه کم کم رو به زردی میره

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
پسرم خدمت تبریز بود میگفت کلامم بیوفته اونورا نمیرم.. اذریا خیلی خوبن فقط باید به لهجه خودشون حرف بز ...

ترک ها وحشتناک اصییلن وبه دنبال اصالت تاجایی یادمه همیشه با خودشان وصلت میکردن سعی در حفظ زبان ورسم و سوم خودشان دارن بعد از اینکه دانشگاه رفتن دخترها  وپسرهاباب شد شروع به وصلت با اقوام دیگر کردن برای همون هنوز سعی میکنن تا جایی که میتونن اصالت خودشون حفظ کنن اللخصوص زبانشان رو

سمت مازندران. البته گفتن گیلان خیلی بهتره

همه جا بد خوب زیاده.ما خودمون با همسرم میریم بیرون بعضی وقتا فروشنده ها از بس بد اخلاقن خودمون تعجب میکنیم.

من چون تو مشهد غریب ام همیشه دنبال همشهری یا هم زبان میگردم شب شهادت امیر المومنین تو اتوبوس شلوغ با یه خانمی خیلی به هم می‌خوردیم من از ایشون معذرت کردم ازشونم پرسیدم ببخشید شما شکل مشهد یا نیستید زواریدگفت بهم‌کجایی میخوردن گفتم ترک  ترک اردبیل دنبال آشنا می‌گشتم یهو بهم گفت نه خدا نکنه ترکها .......من مال آستانه اشرفیه ام گیلان به خدا قلبم شکست اللخصوص اینکه خواهر شوهرم بهم پوز خند زد

ترک ها وحشتناک اصییلن وبه دنبال اصالت تاجایی یادمه همیشه با خودشان وصلت میکردن سعی در حفظ زبان ورسم ...

اره... البته کارشون درسته الان سمت ما وقتی پدرمادرا مازندرانی حرف میزنن بچه هاشون یه جور نگاه میکنن انگار از کره ماه اومدن.. همه از خودشون در اومدن.. شخصا دیگه زادگاه خودمو دوست ندارم. میریم اونجا همه یه سروشکل غجیب دارن.. غریبه ان.. من باید از چندروز قبل قرص بخورم اونحا اروم باشم از غصه منفجر میشم.. برا همین به ترکا.. بی نهایت حق میدم... 

اره... البته کارشون درسته الان سمت ما وقتی پدرمادرا مازندرانی حرف میزنن بچه هاشون یه جور نگاه میکنن ...

غیر مادر شوهرم همه خانواده ی همسرم فارس زبانن پسرم تک فرزنده وترکی را عین برادر زاده ی اردبیلیم حرف میزنم بارها دیدم چشمان پدرم از ذوق پر اشک شده

غیر مادر شوهرم همه خانواده ی همسرم فارس زبانن پسرم تک فرزنده وترکی را عین برادر زاده ی اردبیلیم حرف ...

دقیقا منم وقتی میبینم بچه ها اینقدر قشنگ حرف میزنن به زبون مادری ذوق زده میشم 

الان دوست خودم تات.. میگه دوست ندارم بچه هام تات صحبت کنن یاد بگیرن.. میگم چرا خب... اخه واقعا جای تاسف داره.. 

دقیقا منم وقتی میبینم بچه ها اینقدر قشنگ حرف میزنن به زبون مادری ذوق زده میشم الان دوست خودم تات.. م ...

قشنگی واصالت ایران به همین لهجه ها و زبان هاست دیگهباید حفظ بشه  فامیل ما هم یک داماد تات دارند بسیار انسانهای شریف وخوبی هستن