2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خدا همه جا خوب بود داره همسرمان مشهدیه یعنی خودشون میگن چطور تاحالا دسته این دوام آوردی

درسته همه جا خوب و بد داره اما یه سری خصلت ها هست مخصوص یه قوم هست که متاسفانه گوش و چشم عاشق کر و کور میشه

من شنیدم که ترک ها با غریبه هایی که میرن شهرشون بدرفتاری میکنن این درسته؟

پسرم خدمت تبریز بود میگفت کلامم بیوفته اونورا نمیرم.. اذریا خیلی خوبن فقط باید به لهجه خودشون حرف بزنی ترکی.. بلد نباشی اذیت میشی

سلام شمالیای عزیز الان برگا زرد شدن؟ یاهنوز سبزه پاییزبه جنگلا اومده یانه هنوز خیلی دوسدارم پاییزشما ...

زیاد زرد نشده مخلوط سبز زرده خیلی زیباست.😍😍😍

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
من شنیدم که ترک ها با غریبه هایی که میرن شهرشون بدرفتاری میکنن این درسته؟

نمی توانم بهتون جواب دقیق بدم  شاید بینش باشه کسی که اخلاق درست و حسابی نداشته باشه ولی تا اونجا دیدم چون ترک ها تعصب آن حتی رو میهماناشون هم تعصب دارن

من هم مازندرانیم هم گیلانی ولی مثلا تو خوده مازندران یا خوده گیلان هر منطقه خصلت ها باهم فرق میکنن. تو مازندران مثلا میگن سمت آمل بابلیا با نوشهر چالوسیا و اون سمتیا خوب نیستن . مثلا از چالوس بری آمل دانشگاه اونوریا اذیتت میکنن. یا گیلان سمت رحیم آباد رودسر خصلت هاشون با لنگرود و لاهیجان و رشت کاملا فرق داره