2777
2789
عنوان

خانواده سمی

91 بازدید | 4 پست

سلام   حالم از خونوادم به هم میخوره فقط نگین چرا !!!؟عذاب روحیم میدن دختر آروم و بی آزاری ام ولی مامانم برعکس منه میگه شوهر کن برو  از دست ات راحت شم با آدم معتاد و اَلاف و....حالا سوال ام این هست من الان بزور پول اجاره یه مغازه رو دارم میشه مغازه اجاره کنم داخل مغازه هم بخوابم شبها؟ از پشت در رو قفل کنم میشه  ؟یعنی صاحب مغازه که ازش مغازه رو اجاره کنم همچین اجازه ای بهم میده ؟میخوام داخل مغازه شمع و رزین و...تولید کنم . دعاتون میکنم راهنماییم کنین 🙏🙏🙏

متاسفانه خونواده سمی دارم

خودم مدرکم فوق لیسانس هست ولی یه رشته بدون کارایی خوندم  ولی حالا هم می‌خوام مستقل بشم هم اینکه نمی‌خوام دیگه اصلا پیش خونواده ام بمونم،نمیتونم برم جایی کار کنم دوست دارم کار از خودم باشه قبلا جایی چندین سال کار کردم نتونستم حتی یه دوچرخه بخرم صاحب کار با کار من برای خودش ماشین و خونه و...گرفت .نمی‌خوام برای کسی تو این اوضاع آشفته بازار که کار کردن برای کسی یعنی بر آورده کردن آرزوهای اون شخص ،نمیخوام‌ مثل چند سال پیشم برای کسی دیگه کار کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم خیلی بده 😭ماه اول بنظرتون درآمد هست ؟همیشه از شروع میترسم امیدوارم حداقل با در امدش هزینه اجار ...

به نظرم بهتره قبل از مغازه زدن شروع کنی

پیجم بزنی که چه بهتر بعد یکم هم روال کار دستت اومد هم استارت کارت زده شد بری مغازه بزنی

وگرنه از همون اول بری تو مغازه و همونجا شروع کنی فکر نکنم چیزی گیرت بیاد

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بعد اینکه دنبال یه ایده جدید باش

تو اینستا انقدررر با ایده های جدید فروش دارن

آخه رزین خیلیی اشباع شده

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲