2777
2789
عنوان

از دست دادمش

198 بازدید | 26 پست

خیلی تلاش کردم نگهش دارم خیلی بهش اصرار کردم خودمو کوچیک کردم چون دوسش داشتم ولی اون ندید هربار سر هر دعوایی گفت بهتره برم من به درد تو نمیخورم  الانم باز دعوا کردیم با زور من موند عشق یه طرفه به هیچ دردی نمیخوره کاش بمیرم💔

با همسرم ک دوست بودیم انقد عاشقش بودم بعد هر دعوا های بی دلیلش خودم زنگ میزدم یکبار بهم گف نمی‌خوام دیگ سمتم نیا خطمو درآوردم  و با خانوادم رفتم مسافرت یک هفته تمام خطمو انداختم وقتی روشن کردم 800تا تماس بی پاسخ و اس التماس داشتم نبخشیدمش ی روز بی خبر از کن شماره مامانم گرف داد مامانش زنگ زدن برای خواستگاری 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبختی؟

خیلی انگار ی تلنگر بهش وارد شد بعد اون قضیه وقتی بهش زنگ زدم گریه میکرد اولین بار بود آدمی که انقد غرور داشت زار میزد الان2سالع ازدواج کردیم خیلی خوبه خداروشکر

با همسرم ک دوست بودیم انقد عاشقش بودم بعد هر دعوا های بی دلیلش خودم زنگ میزدم یکبار بهم گف نمی‌خوام ...

همسرتون سر هر دعوا میگفت که برم من به درد تو نمیخورم 

تا زمانی که خودمو کوچیک کنم همیشه همینه درستم نمیشه بخوام کوچیکم نکنم میدونم ولم میکنه میره منم طاقت دوریشو ندارم

با همسرم ک دوست بودیم انقد عاشقش بودم بعد هر دعوا های بی دلیلش خودم زنگ میزدم یکبار بهم گف نمی‌خوام ...

میشه بگی چیشد ک عوض شد

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

همسرتون سر هر دعوا میگفت که برم من به درد تو نمیخورم تا زمانی که خودمو کوچیک کنم همیشه همینه درستم ن ...

دعوامون میشد یهو میکف ما ب درد هم نمی‌خوریم بعد بلاک میکرد یکبار برای همیشه ترس گذاشتم کنار تمومش کردم ک خودش فهمید چ غلطی کرده

دعوامون میشد یهو میکف ما ب درد هم نمی‌خوریم بعد بلاک میکرد یکبار برای همیشه ترس گذاشتم کنار تمومش کر ...

قصدتون ازدواج بود

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

دعوامون میشد یهو میکف ما ب درد هم نمی‌خوریم بعد بلاک میکرد یکبار برای همیشه ترس گذاشتم کنار تمومش کر ...

یعنی شما میگین منم همچین کاری کنم خوبه به نظرتون؟ 

اگه دوستم داشته باشه میمونه دیگه مگه نه 

میشه بگی چیشد ک عوض شد

کلا تلگرام دیلیت زدم اینستامو پاک کردم و خطمو درآوردم فقط میخواستم نفسی تازه کنم  ک وقتی بعد یک هفته روشن کردم کلی زنگ پیام های عذرخواهی ب دوست صمیمیم زنگ زده بود حال خراب دوستم فقط میکف چی کردی این آدم که انقدددد غرور داشت حالش بد بود داشت میمرد انگار  فهمید دیگ برای همیشه از دستم داد

یعنی شما میگین منم همچین کاری کنم خوبه به نظرتون؟ اگه دوستم داشته باشه میمونه دیگه مگه نه

باید طاقت داشته باشی شاید این یک هفته ای ک‌من میگم بشه یک ماه ولی اگ دوست داشته باشه برمیگرده و مبمونه