2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس ششم ندارم ولی هر سوال شرعی و غیر شرعی از هوش مصنوعی داشته باشی در خدمتم

بنظرت تو قرار اول درحالی ک ازش شناخت داری وبلهلش حرف زدی 

دیگه درج مورد حرف بزنی وچکارایی باهاش بکنی ؟

بنظرت تو قرار اول درحالی ک ازش شناخت داری وبلهلش حرف زدی دیگه درج مورد حرف بزنی وچکارایی باهاش بکنی ...

هوش مصنوعی : چه سوال جالبی! اگر با کسی آشنا شدی و قبلاً باهاش صحبت کردی، تو اولین قرار می‌تونی در مورد موضوعات مختلفی حرف بزنی که هر دوی شما بهشون علاقه دارید. می‌تونی در مورد:

• علاقه‌مندی‌ها و هابی‌ها: مثلاً کتاب‌هایی که می‌خونه، موسیقی‌ای که گوش می‌ده یا فیلم‌هایی که دوست داره.
  • سفرها و ماجراجویی‌ها: خاطرات سفرهای قبلی یا مقاصدی که دوست داره بهشون بره.
  • اهداف و آرزوها: چیزهایی که در آینده دوست داره انجام بده یا بهشون برسه.
  • تجربیات خاص: خاطرات بامزه یا لحظاتی که براش مهم بودن.

در مورد کارهایی که می‌تونی تو اولین قرار انجام بدی، بستگی به سلیقه هر دوی شما داره. می‌تونی از ایده‌های زیر استفاده کنی:

• کافه یا رستوران: جایی رو انتخاب کنی که فضای آرومی داره و می‌تونید راحت صحبت کنید.
  • گردش در پارک: قدم زدن در پارک یا باغ می‌تونه فرصتی برای صحبت و آشنا شدن بیشتر باشه.
  • فعالیت‌های مشترک: مثلاً رفتن به یک گالری هنری، بازی بولینگ یا حتی یک کارگاه آموزشی.
  • مکان‌های خاص: مکان‌هایی که هر دو علاقه‌مند هستید ببینید، مثل یک نمایشگاه خاص یا یک رویداد فرهنگی.

مهمترین نکته اینه که راحت و طبیعی باشی و سعی کنی که قرار اول به یک تجربه مثبت و خاطره‌انگیز برای هر دوی شما تبدیل بشه

و غروب ثابت کرد پایان هم زیباست

حس ششم ندارم ولی هر سوال شرعی و غیر شرعی از هوش مصنوعی داشته باشی در خدمتم

بپرس ازش ک ساعت جفت و معناش وجود داره؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بپرس ازش ک ساعت جفت و معناش وجود داره؟

ساعت‌های جفت زمانی هستند که اعداد دقیقه و ساعت روی ساعت شما برابر هستند، مثل 11:11 یا 22:22. برخی افراد معتقدند این زمان‌ها دارای معنای خاصی هستند یا نشانه‌ای از جهان می‌باشند. این اعتقادات می‌تواند از فرهنگ به فرهنگ متفاوت باشد.

بعضی‌ها بر این باورند که وقتی شما به این ساعت‌ها نگاه می‌کنید، به نوعی انرژی خاص دست پیدا می‌کنید یا این زمان‌ها می‌توانند نشانه‌ای از این باشند که چیزی خاص در حال رخ دادن است. مثلا، 11:11 به عنوان یک زمان معروف برای آرزو کردن شناخته شده است.

آیا تا حالا به این ساعت‌ها توجه کردی یا باور خاصی بهشون داری؟

ساعت‌های جفت زمانی هستند که اعداد دقیقه و ساعت روی ساعت شما برابر هستند، مثل 11:11 یا 22:22. برخی اف ...

ممنونم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

خواهش میکنم اگر هر سوال دیگه ای از هوش مصنوعی داشتی خوشحال میشم بتونم راهنماییت کنم

موضوعاتی برای بحث ‌گفت وگ‌و دونفره روانشناسی یا درمورد جامعه یا نظریه های جالب فلسفی 

میشه اینم بپرسی 

موضوعاتی برای بحث ‌گفت وگ‌و دونفره روانشناسی یا درمورد جامعه یا نظریه های جالب فلسفی میشه اینم بپرسی

1.  تأثیرات تربیت و محیط بر شخصیت فرد: چگونه تجربه‌های کودکی بر رفتار و شخصیت ما تأثیر می‌گذاره؟
  2. نظریه‌های یادگیری: مثلا، بحث در مورد رفتارگرایی، شناخت‌گرایی و سازندگی در یادگیری.
  3. روانشناسی مثبت‌نگری: تکنیک‌ها و روش‌هایی برای بهبود شادی و رفاه عمومی.
  4. اثر پروانه‌ای: چگونه تغییرات کوچک می‌توانند نتایج بزرگی به وجود بیاورند؟
  1. تأثیرات شبکه‌های اجتماعی بر رفتار و روابط اجتماعی: شبکه‌های اجتماعی چطور روابط ما رو شکل میدن؟
  2. عدالت اجتماعی و نابرابری: بحث در مورد تفاوت‌های اقتصادی و اجتماعی و راه‌های کاهش نابرابری‌ها.
  3. تحولات فرهنگی: چطور فرهنگ‌های مختلف با یکدیگر تعامل دارند و تحت تأثیر هم قرار می‌گیرند؟
  4. تغییرات جمعیت‌شناسی: بررسی تغییرات جمعیتی و اثرات آن بر جوامع مختلف.
  1. مغز در ظرف (Brain in a Vat): آیا واقعیت چیزی بیش از یک شبیه‌سازی است؟
  2. آزادی اراده و جبرگرایی: آیا انسان‌ها واقعاً اختیار دارند یا همه چیز از پیش تعیین شده است؟
  3. نظریه عدالت جان راولز: چگونه می‌توان یک جامعه عادلانه ایجاد کرد؟
  4. فلسفه اخلاق و وظیفه‌گرایی کانت: بحث در مورد اصول اخلاقی و اینکه چگونه می‌توان درست و غلط را تشخیص داد.

هر کدام از این موضوعات می‌توانند پایه‌ای برای یک بحث جالب و عمیق باشند. امیدوارم این پیشنهادها کمک کنند