2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🗿

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌ زیر ۲۲ سال به هیچ وجه تو تاپیک های من شرکت نکنه و منو ریپلای نکنه من تو گوشیم بازی ندارم خاله 😉

ی خاستگار داشتم کپی برابر اصلش ...حتی ته صداش هم شبیهش بود ولی من ازش خوشم نیومد حس کردم از خودراضی و بی عرضه اس....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من وقتی سیزده ساله بود😅😂 رو این کراش بودم چه گریه ها که نکردم سر پخش سریال روز حسرت 😵‍💫

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

یاد تاپیک جاسوئیچی @خربوریدان افتادم 😂😂😂😂

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

ی خاستگار داشتم کپی برابر اصلش ...حتی ته صداش هم شبیهش بود ولی من ازش خوشم نیومد حس کردم از خودراضی ...

اگه هنوز مجرده بگو بیاد خاستگاری من😄

من یه خاستگار با این قد و هیکل و قیافه داشتم صد درصد میگفتم بله

اگه هنوز مجرده بگو بیاد خاستگاری من😄من یه خاستگار با این قد و هیکل و قیافه داشتم صد درصد میگفتم بله

من دیگه اصلا نمیدونم کجا هست ...خاستگار سنتی بود ...احتمالا الان دو سه تا بچه هم داره بحث۱۴سال پیشه😂 اون زمان ۳۰سالش بود 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز