2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده🤕💔

88 بازدید | 8 پست

راستش من خیلی دفاعی خوندم اما یادم نموند زیاد چون کلماتش برام سخت بود سر امتحان دوستم داشته جوابارو میگفت جواب آخر معلم برگ رو از هر دوتامون گرفت دوست اشک می‌ریخت دلم به حال اون سوخت همچی بخاطر من شد معلمم به اون گفت حیف شد امتحانش چون به من رسوند بعد رفتیم صحبت کردیم گفت تو اونم با خودت بدبخت کردی با کلی التماس قرار شد جلسه آینده ازمون بپرسه گفت فقط بخاطر دوستم بخدا خونده بودم هر چقدر سعی میکنم هیچ درسیو خراب نکنم ۲۰ بگیرم اوضا بدتر نیشه

همونکه بالا ۱۵بشی عالیه سخت نگیر منم معدلم ۱۹و۹۰بود اما ریدتو زندگیم این نظام آموزشی🫥🫥🫥

نمیدونم چیکار کنم ریاضی مشکل 

دارم ولی خوندنیا اینطوری نبودم الان حوصله هیچکدومو ندارم 🤕💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چیکار کنم ریاضی مشکل دارم ولی خوندنیا اینطوری نبودم الان حوصله هیچکدومو ندارم 🤕💔

بخودتت سخت گرفتی گلم 

از زندگی و درس خودندن لذت ببر ن اینکه خودتو داغون کنی

منکه به خودم قول دادم بچه رو واس درس اذیت نکنم

بخودتت سخت گرفتی گلم از زندگی و درس خودندن لذت ببر ن اینکه خودتو داغون کنیمنکه به خودم قول دادم بچه ...

منو برای درس خانوادم اذیت نمیکنن من خودم دارم اذیت میشم پارسال هر چی درسامو ۱۹ میگرفتم باز معدلم ۱۵ و ۱۶ میشد مشکل بعضی از معلمان چقدر التماس کردیم گفتیم امتحان نگیر😪❤️‍🩹

ول کن خواهر من سخت نگیر اذیت نکن خودتو

باش مرسی

واقعا نیاز داشتم یکی اینو بهم بگه 

لاعقل الان آروم ترم ولی دلم بحال دوستم میسوزه اعصاب وجدان دارم اونم پای من سوخت💔

باش مرسیواقعا نیاز داشتم یکی اینو بهم بگه لاعقل الان آروم ترم ولی دلم بحال دوستم میسوزه اعصاب وجدان ...

خب خوبه خداروشکر دوباره امتحان میگیره 

من یبار تقلب کردم ریاضی من تند تند نوشتم بعد دوستم برگشو بامن جابجا کرد دوباره نوشتم خیلی حال داد اونروز واقعا عالی بود😅😅😅😅یادم امد گفتم بگم