2821
2789
عنوان

باردار نشدن

93 بازدید | 11 پست

دوستانی که تجربه دارید ممنون میشمم راهنمایی کنید.من یک ال و سه ماه مداوم اقدام کردم و باردار ندم.همسرم ازمایش اسپرم چندتا داد و دکتر متخصص دید و ی سری قرص تقویتی داد و گفت مشکلی نیست داروها تموم شدن.خودمم پیش چندتا دکتر رفتم گفتن مشکلی نیست و امپول اچ سی جی یا اچ ام جی یا لتروزول همرو مصرف کردم ولی فایده نداشت.دیگ گفتن یا صبر کن یا عجله داری ای یو ای یا ای وی اف کن.کاری نمونده که نکنم واقعا خسته شدم سنی هم ندارم 30 سالم میشه 

تازه سه ماهه اقدامی خسته شدی؟

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تا شش ماه تا یک سال طبیعی هست من خودم بعد از هفت ماه اقدام دوقلو باردار شدم ولی بخاطر هماتوم ا ...

عزیزم خدا صبر بده انشالا بچه گلی بهت بده. من یک سال و سه ماه مداوم اقدام کردم.قبلشم سه ماه اقدام کرده بودم ولی فاصله انداختم دوباره یک سال و سه ماه مداوم اقدام میکنم

عزیزان میگن یسالو س ماه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز