2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم مدرسه پیمانه ، کلاس دوم و سوم کلاس نصری بود 

راضی نبودم

پولکی بود، یا باید براش کادو میبردی یا تو کلاسای خارج از مدرسه ش میرفتی تا بچه تو تحویل بگیره. یعنی بیچاره شدیم ، بچه م اعتماد به نفسش پایین اومده بود

ولی خود مدرسه خوبه، برنامه درست و حسابی داره.

پسرم منم امسال پنجم میره،

ما با نصری نبودیم خداروشکر پس. خانمن یا آقا؟

۵۰ درصد معلمای پیمان همینن، هر کی کادوی بهتر ببره، بچه ش مورد احترام و تشویق زیادی قرار میگیره تا مدام کادو ببرن.

چون اون تشویق معلم واقعا حس خوب و واقعا موثری در پیشرفت بچه ها داره. یه معلم با تذکرهای بیهوده میتونه یه دانش آموز عالی رو به پایین بکشه،میتونه با تشویق اونو بالا ببره.

این تو روانشناسی و تحقیقات علمی جهانی ثبت شده.

که متاسفانه این جور معلم‌ها اینو میدونن و ازش سواستفاده میکنن.

الان تو کلاس کدوم معلمه؟

پسرم پارسال با آقای رضایی بود

مام زیاد راضی نبودیم ،بدک نبود.متودهای قدیمی داره،به روز نیست.

با روحیات بچه های امروزی بیگانه بود، الان نمیشه با روش‌های قدیمی و بچه های ۲۰ سال پیش رفتار کرد، انگیزه هاشون خراب میشه.زود بهش برمیخورد، چون آقاست زود رو دنده لجبازی با بچه میوفته، تشویق میکنه ولی خوب مدیریت نمیکنه که بچه ها خوب بالا بیان، یهو میبینی یکی که هیچی نیست، رو ابراست و برعکس کسیکه خوبه ....

ولی خدا رو شکر معلم امسالش به نظر میرسه که خوبه.

منم موافقم برنامه مدرسه خوبه

کسی هست که بچه ش امسال پنجم پیمان باشه؟

[QUOTE=399941678]پسرم منم امسال پنجم میره، ما با نصری نبودیم خداروشکر پس. خانمن یا آقا؟ ۵۰ درصد معلمای پیمان همینن، ...[/QUOTEنه کلاس آقای رضایی نیستیم.

ولی پسر برادرم کلاس پنجم اونجاست، پسر شما تو کدوم کلاسه؟