2789

عزیزم زیاد درگیر این چیزا نشو 

چند مورد دیدیم اومدن با مسخره بازی و کارای چرتو پرت خودشونو معروف کردن و به این شکل پولدار شدن رفتن خرج خونه زندگی کردن 

یا باید از اول خانواده پولدار داشته باشین یا خودتون تلاش کنین و خونه زندگی که دوس دارینو بسازین 

قطعا با تلاش و مدیریت میشه رسید. 

تغیرات جزئئ میتونی بذی با هزینه کم هزیزم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که اینستا رو حذف کردم ناخودآگاه رو آدم تاثیر میذاره رضایت از زندگی رو از آدم میگیره.شما هم به نظر ...

دقیقا منم یه مدت خیلی نگاه میکردم ولی خوب اعصابم میریخت بهم باخودم میگم وقتی نمیتونم زندگیمو مثل اینادرست کنم نگاه کردنشونم فایده ای برام نداره جز حسرت. دیگه خیلی کمتر میرم میبینم

اینستا رو پاک کن افسردگی میاره مغز رو شستشو میده کاری میکنه که از همه کس و همه چیز بدت بیاد مخصوصا که آدم تاثیر پذیری  هم هستی و هر چیزی رو باور میکنی

من پاک کردم چون فقط دروغ پخش میکنن اینستا وقت هدر کردنه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
من که اینستا رو حذف کردم ناخودآگاه رو آدم تاثیر میذاره رضایت از زندگی رو از آدم میگیره.شما هم به نظر ...

اره منم واقعا حذفش کردم 

اسی بزار یک چیزی بهت بگم دختر همسایمون تو اینستا البته از راه خلاف های سنگین مثل گنج های زیاد پیدا کردن پولدار شد و البته از قبلم خلافای دیگ ب اینش کاری ندارم تو اینستا فقطططططط از خوشیش عکس و فیلم میذاشت بعد در واقعیت میدونی چی بود؟؟؟؟؟

هی با شوهرش میومدن خونه مامانش ک همسایه اصلی ب حساب میومد یکسره با شوهره دعوا و کتک کاری حالا بخاطر چی؟؟؟؟شوهره خراب و زنا کار و دنبال این دختر و اون دختر بود و همش بلند بلند داد میزد گوه خوردم تورو گرفتم من باید زن دوم بگیرم تو حق نداری زر بزنی......من وقتی زندگی اون و تو اینستا میدیدم افسرده میشدم.....ولی خب بالاخره واقعیت و ک میدیدم فهمیدم فقط و فقط نقش خوشبختارو بازی میکنن.....وقتی ازدواج کردم حتی الآنم ک مقایسه میکنم بازم خوشبختترم چون شوهرم دنبال این دختر و اون زن نیس عاشقانه.....هیچ چیزی قشنگتر و بالاتر از عشق نیس 

تغیرات جزئئ میتونی بذی با هزینه کم هزیزم

اخه هیچ کاری نمیتونم بکنم شوهرم همش چک داره انقدر که دیگه صدای بچمم دراومده. ازاونور چیزی هم بخوام بگیرم میرم دنبال ارزونی ازاون چیزی هم که خریدم متنفرمیشم

اخه هر سال تغییر میدن وسایلاشون رو

پول بلاگریه دیگه

یا طرف درآمد شوهرش ک ماشین سنگین داره ، بطور خالص ماهی ۱۵۰ تومنه

خب این همه رو میماله ب ظاهر زندگیش و شیک و پیک میکنه ولی از اون طرف از تبلیغات اینستا درمیاد

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
اره منم واقعا حذفش کردم اسی بزار یک چیزی بهت بگم دختر همسایمون تو اینستا البته از راه خلاف های سنگین ...

منم شکرخدا شوهرم خوبه اصلا دلم نمیادبهش سخت بگیرم یا اینکه نداشته هامو توسرش بزنم چون میبینم اون واقعا داره تلاششو میکنه و این مملکت ماهست که طوری شده که نمیشه به هیچ جارسید . 

پول بلاگریه دیگهیا طرف درآمد شوهرش ک ماشین سنگین داره ، بطور خالص ماهی ۱۵۰ تومنهخب این همه رو میماله ...

واقعا ماشین سنگین خیلی خوبه عموی خودم داره ،چندتا چندتا خونه وماشین داره اصلا یه خرجایی میکنه 

پول بلاگریه دیگهیا طرف درآمد شوهرش ک ماشین سنگین داره ، بطور خالص ماهی ۱۵۰ تومنهخب این همه رو میماله ...

والا خواهر شوهر من نه بلاگره نه درامد انچنانی 

ولی چه خونه زندگی ای داره 

همه چی نو همیشه میگن فلانی تمیزه خوب وسیله نو قشنگ دیده میشه وسایل کهنه رو هی بساب چه فایده اخه 

دقیقا.....شوهر من ک ۴ تا شغل پرد درآمد داره والا هنو نتونستیم ب اون مرحله ها برسیم بخدا

شوهرمن یه شغلست ولی همونم ۴۰ روز سرکارشه فقط ۵ روز خونه هست با اینحال به هیچ جا نمیرسیم با این خرج ومخارج وبدترازهمشون بچه مدرسه ای

واقعا ماشین سنگین خیلی خوبه عموی خودم داره ،چندتا چندتا خونه وماشین داره اصلا یه خرجایی میکنه

اره ماشالله

خدا برکت بده

خب میدونی چند نفرن اینجور شغل هارو دارن

همسر هم با خانم خونه راه میاد و خرج مداوم عوض کردن خونه ست دوستم

تو دنیای واقعی کلا زندگی نمیکنن

برای فیلم و عکس دنیای مجازی، هر ماه یه چیزی رو تغییر میدن

تو زندگی صورتی و کارتونی و گوگولی خودشونن😁

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁