2821
2789

من یه عمره شیاف لیابل میذارم

دکتر و آنتی بیوتیک یه دونه ام نمیخورم چون فایده ای نداره

میخوری، قطع میکنی، باز هست

ولی سالی دو سه بار شیاف لیابل از باسلام از قم سفارش میدم میاد ، استفاده میکنم، عالیه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر میرم چون خوب نمیشه مال من چند سال بود درگیرش بودم تا حالا همچین چیزی ندیده بودم

والا من چندین ماهه تو اقدامم اما باردار نمیشم

گمونم از عفونت باشه و دکتر مترونیدازول داده فقط و یه قرص ضدقارچ

بستگی داره در چ حد باشه 

اگر زیاده برو دکتر 

کلا که میگن برو دکتر 

اما ژل شستشوی واژن ملایم بگیر هر روز شستشو بده ناحیه بیرون و خشک کن 

لباس زیر نم دار نپوش

لباس زیرت بعد شستن حتما آفتاب بخوره یا اتو بشه 

موقع شستن آلت تناسلی از عقب به سمت جلو نشور 

شلوار جذب کمتر بپوش یا نپوش 

عنبر نسا یک روز در میان زیر پات دود بده یعنی دامن بپوش بدون لباس زیر خیلی موثره

والا من چندین ماهه تو اقدامم اما باردار نمیشمگمونم از عفونت باشه و دکتر مترونیدازول داده فقط و یه قر ...

تا موقعی ک میدونی عفونت داری اقدام نکن خدایب نکرده توی عفونت باردار بشی ممکنه ب بچه اسیب برسه

درمان،تقویت ، بعد اقدام

دکتر حتما برو . حتی اگه پاپ اسمیر ندادی بده

منم میخواستم اقدام کنم خیلی هی عفونت میگرفتم بدنم ضعیف شده بود، یه کپسولی بود ب اسم لاکتوفم، کنار داروهای درمانم دکترم اینو هم بهم داد برای تقویت اندام تناسلیه، ضرری هم نداره، یه دوره مصرفش کن، حتی توی اقدام میتونی مصرف کنی، بعد ک فهمیدی باردار شدی قطعش کن

یه مولتی ویتامین ایمونیک هم بگیر اینم تا موقعی ک بفهمی بارداری بخور بعد قط کن

این دوتا معجزه کرد برای من هیچ ضرری هم ندارن

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
والا من چندین ماهه تو اقدامم اما باردار نمیشمگمونم از عفونت باشه و دکتر مترونیدازول داده فقط و یه قر ...

نه بابا عفونت جوری هستش که آدم متوجه میشه امکان نداده ندونی یا بو میده یا خارش یا ملتهب میشه یا ورم نیکنه یا خیلی ترشح پس میدی با بو یا پنیرک میزنه موقع رابطه اذیت میشی بعد اون سوزش میگیری بعدشم دکتر ببینه معاینه کنه متوجه میشه منم بعد ۲ سال اینا خوب شدم خیلی بد بود یعنی عفونت نداشتما فقط موقع رابطه عذاب میکشیدم گوش شیطون کر خوب شدم آها منم ۴ ساله اقدامم نشده