2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 32 پست
اره بابا اوایلش این طوریه همین که رفتی پشت فرمون نشستی به خودت افتخار کن

تازه یه چند روز قبلم مییخواستم دنده عقب بگیرم زدم به دیوار سپر ماشین یه طرفش خراش برداشت...اگه شوهرم بفهمه که میگه دیگه رانندگی نکن...فقط از فشاری که رومه خودمو مجبور کردم که سوار ماشین شم

مال استرسته اسرس هم باعث ضعف جسمانی میشه هم فکریمردا خیلی بیخیال ترنبنظرم باید اقد برونی و تصادف ریز ...

آره یه تصادف ریزم کردم ..چند روز قبل میمواستم دنده عقب بکیرم سپر ماشین یه طرفش خراش برداشت زدم بع دیوار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره میدونم ولی استرس دارم ..این چیزا هم واسم پیش میاد ....چیکار کنم که خوب شم..جایی که زندگی میکنم ب ...

عزیزم توروخدااحتیاط کن نمی خوام دلت روخالی کنم  اول جای شلوغ نرواونم جلوی درمدرسه بچه بی هوامیادالان یه اشنای ماراننده زن سرویس ناشی بوده هول کرده زده بنده خدابعددوباره رفته عقب متونسته کنترل کنه ازاسترس دوباره زده الان زنه تخت بیمارستان مثل یه تیکه گوشت افتاده

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

توکه الان راننده ای اوایل اینجوری بودی چند وقت طول کشید که بفهمی راننده ای؟یکم الان دلداریم بدین به ...

اولشه.. ولی فعلا جای  شلوغ نرو..مثل امروز یکم دورتر وجای خلوت تر پارک کن چند قدم‌پیاده برو.. تازه خیلیا که سالهاست راننده هستن بازم جاهای شلوغ مثل درمدرسه پارک‌نمیکنن ۲۰/۳۰ متر عقب تر وجلوتر مشکلی ایجاد نمیکنه

پارسا پسرمامان😍
دوماه پیش دیگه تصمیم گرفتم پشت فرمون بشینمبعداز۱۵سال که گواهینامه گرفته بودمیکماه رانندگی کردم همه چ ...

آره منم خانما رو میبینم حسرت میخورم..میگم کاش الان حرفه ای بودم...به خدا از رانندگی بدم اومده ومیترسم

یعتی ۱۵سال پیش گواهینامه گرفتی وتمدیدش نکردی تا امسال؟ میخوام بدونم هزینه جریمه هرسال که از تاریخ گو ...

بله عزیزم بعد۱۵سال تمدید کردم

جریمه ندادم فقط هزینه عکس جدید کارت وچشم پزشکی۸۰۰تومن شد

اولشه.. ولی فعلا جای شلوغ نرو..مثل امروز یکم دورتر وجای خلوت تر پارک کن چند قدم‌پیاده برو.. تازه خی ...

چشم دوبار رفتم تو شلوغی ..به خدا اونم گول خوردم اول فکر کردم خلوته بعد اینجوری شد...دوبار هم اتفاق پیش اومد..یکی امروز..یکی هم چند روز قبل میخواستم دنده عقب بگیرم کمی زدم به دیوار سپرش خراش برداشت...خیلی دستپاچه میشم جاهای شلوغ

توکه الان راننده ای اوایل اینجوری بودی چند وقت طول کشید که بفهمی راننده ای؟یکم الان دلداریم بدین به ...

همه اولش میترسن منکه نگاه میکردم ببینم کسی رو زیر کردمم یانه نگهبان اداره بهش اعتماد به نفس داد گفت من به پسر برارددم ماشین میدادم میگفتم جایی هم زدی اشکال نداره تا نشینی و رانندگی نکنی یاد نمیگیری

همه اولش میترسن منکه نگاه میکردم ببینم کسی رو زیر کردمم یانه نگهبان اداره بهش اعتماد به نفس داد گفت ...

منم چند روزقبل زدم زدم به دیوار سپرش خراش برداشت یه طرفش...دیگه نمیرم جای شلوغ...ولی اگه جای شلوغ گیر کنم میترسم...اولش هیچکس نبود امروز 

اصلا موقع تعطیلی یا رفتن بچه به مدرسه جا پارک هم نیس ادم گیر میوفته

الان این بچه پریده جلوم من واقعا هی توفکرم دارم صدبار فکر میکنم اگه بعش خورده بود چیکار میکردم ...چیکار کنم الان خوب شم خیلی میترسم