بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
نه کم کم ازش دور شو با یه کار دیگه خودتو سرگرم کن من خودم تو یوتیوب فیلم یا سریال میبینم انقد سرم گرم فیلم میشه ک گاهی غمام یادم نمیاد
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
چخوب ، من زیاد مشکل پسند هم نیستم حتی سریال های ای فیلم هم میتونه سرگرمم کنه ولی نمیدونم چرا چسبید ...
میتونی من همین سریال تازه عروس تو یوتیوب نگا میکنم کلی سرم گرم میشه کلن غرق فیلمه میشم😂