2777
2789
عنوان

خانمهایی ک بابچه جداشدید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 40 پست
کنابایدبرم دوره اشوببینم

کمک بهیاری یعنی جمع کردن زیر مریض. دوره خاصی نداره.

ساعت کارشون طولانیه. کلی حرف میشنون تحقیر میشن چه مریض چه همراه مریض چه دکتر چه پرستار همه بهشون حرف میزنن...

دوتا بچه داری انقد ازشون دور میشی بعد نمیدونی کجا بذاریشون... آواره میشی....

مطمئنم یه هفته بری این شغلو، میبینی حقارتی که می‌کشی بیشتر از خونه شوهره.

همون سر زندگیت بمون باور کن بهتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمک بهیاری یعنی جمع کردن زیر مریض. دوره خاصی نداره.ساعت کارشون طولانیه. کلی حرف میشنون تحقیر میشن چه ...

من حتی اگه نخوامم جدابشم حتماباید یه کاری پیداکنم یه پس انداز برای خودم داشته باشم

۳۵

عزیزم خیلی از کارهایی که اینجا گفته میشه از عهده شما نمیاد . یا در شان و شخصیت شما نیست . بهتره بشینی زندگیتو بکنی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خونه روچجوری بگیرم پول ندارم بچه هاموکی نگه داره😭😭😭😭

عزیزم میری تحت پوشش بهزیستی یا کمیته هم میتونی وام بگیری یه ماهه میدن برای پول پیش خونه و هم هر ماه نزدیک دوخرده ای کمک هزینه میدن . از همسرت هم پنج تومن نفقه بچه ها رو میگیری اگه پولداره که بیشتر باید بده .یه کار نیمه وقت هم پیدا می‌کنی . انشاالله میتونی . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

بهیار چی برم دوره بهیاری و ببینم؟؟؟؟

بهیار الان دیگه بالای ۱۰ ساله نمیگیرن.

بهیار های قدیم همه رو فرستادن دوره دیدن بازم، کارای پرستار رو میکنن تو بیمارستان ها.

الان کمک بهیار هست و پرستار تو بیمارستان 

تو روستاها تو خانه بهداشت ها بهیار فقط هست، که اونم باید حتما بومی اون روستا باشی و آزمونشو بدی قبول بشی و به نظرم سن شما دیگه نمیگیرن

من حتی اگه نخوامم جدابشم حتماباید یه کاری پیداکنم یه پس انداز برای خودم داشته باشم

یه کاری کنی پس انداز جمع کنی خیلی فرقشه با اینکه طلاق بگیری با بچه آواره بشی کل خرج و مخارج زندگی رو دوشت باشه....

به نظرم انرژی و تمرکز تو بذار رو جذب شوهرت شاید خدا خواست سر به راه شد

میخوام جداشم بادوتابچه هیچیم ندارم شاغلم نیستم

بشین سرجات که تز مرگ عزیزان هم بدتره مخصوصا که هیچ پشتوانه نداری الان برا ما زن ها با این سن دیگه اون جونی نمونده صبح تا شب کار کنی