یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من مادرم قبل از گذاشتن باتری ، ضربان قلبش میومد پایین و دچار درد در قفسه سینه میشد ، الان ۱ هفته هست باتری گذاشته ، ولی باز هم این حالت داره اتفاق میفته، یعنی این طبیعی هست که با داتن باتری باز هم افت ضربان قلب و داره و دچار درد در قفسه سینه میشه؟؟
بلافاصله ک خوب نمیشی زمان میبره و درد زیادی داره چند روز پیش برای یکی از دوستام گذاشتن ک ۱۲۰ تومن شد
من مادرم قبل از گذاشتن باتری ، ضربان قلبش میومد پایین و دچار درد در قفسه سینه میشد ، الان ۱ هفته هست باتری گذاشته ، ولی باز هم این حالت داره اتفاق میفته، یعنی این طبیعی هست که با داتن باتری باز هم افت ضربان قلب و داره و دچار درد در قفسه سینه میشه؟؟
کجا میزارن داخل قلب؟جراحی باید بشه؟باطریش تموم نمیشه؟
زیر پوست قفسه سینه میزارن، بله گلم جراحی انجام میشه، باتری باید بر اساس استفاده قلب بیمار ،هر چند ماه توسط پزشک چک بشه ، و بعد از چند سال نیاز به تعویض باتری هست