2777
2789
عنوان

3 سال عقدم

191 بازدید | 8 پست

می‌خواستیم عروسی بگیریم ک یهو حال پدرشوهرم بد شد چن ماه بیمارستان دکترا جوابمون کردن.. اول برای پدرشوهرم ناراحتم بعد این بلاتکلیفی عقد ی راهکار بدین 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون باید رضایت بدن در حضور پدر جشنتون بگیرن اونم جشن بچش ببینه اگه هم به ازدواج شما اشاره ای نکردن ناچار به سکوت و تحملی 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بنده خدا سه ساله عقده حالام بدون عروسی بره سر خونه زندگیش

از این بلاتکلیفی بهتره ک 

من یک ساله عقدم دیگ دارم دیوونه میشم از این وضعیت 

هر سمت خونه وسیله و جهاز چیده شده ،

یه خلوت و تنهایی با شوهرم ندارم 

مادرش ماه به ماه میشه دعوتم نمیکنه

خونه پدرمم انقد شلوغه ک …

من یکساله اندازه  10 سال حرص خوردم از بلاتکلیفی 

این بنده خدا میگ 3 سال 

بره خب سر زندگیش جشن چیه آخه واقعا تو این شرایط ..

جز صبوری کاری نمیشه کرد.رفتار الانت با همسرت تو رابطه ایندتون خیلی تاثیر گذاره همراهش باش غر نرن میگذره ابن دوران

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

از این بلاتکلیفی بهتره ک من یک ساله عقدم دیگ دارم دیوونه میشم از این وضعیت هر سمت خونه وسیله و جهاز ...

اخه ۹۹ درصد دخترا رویای عروسی و لباس عروس و... داره

و اگه دختر هم راضی باشه بازم بعضی خانواده دوس دارن عروسی دخترشونو ببینن