2777
2789
عنوان

دوسش ندارم!

421 بازدید | 18 پست

خانوماي گل من از روز اول از مبلماني كه خريديم هيچ خوشم نمي اومد بيشتر سليقه خونوادم بود موقع خريد و منم به نظرشون احترام گذاشتم

ولي الان هرچي ميگذره و هردفعه نگاشون ميكنم بيشتر از قبل دوسشون ندارم...

راهنماييم كنيد چيكار كنم عوضشون كنم؟

مدل راحتي بگيريم؟

يا حيفه ؟؟؟ مبل راحتيا سَبُكه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من اصلا این مدل سلطنتیا و تاج دارارو نمیتونم تحمل کنم واقعا نمیدونم ملت چرا اننقققددد دوسشون دارن فقط اسپورت میگیرم

لیدی هستم معروف به 💖محبوب قلبها💖

اگه اینقدر اذیتت میکنن عوضشون کن

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

من بنظرم آدم تا جوونه باید اسپرت و راحتی بگیره این عروسا ک سلطنتی میبرن بنظرم سنگینه چندسال دیگه پیرشدن چ میکنن

خونه جوونیه آدم با پیریاش بابد فرق کنه نه ک از الان مثه وقتی میخوای دخترتو شوهر بدی خونتو بچینی😅البته این نظر منه

شما هم به توان مالیت نگاه کن ببین امکانشو داری شرایطت چجوریه ب خانوادت برمیخوره اگه عوض کنی یا ن

میدونم واسه خیلیا صلوات فرستادید و خسته شدید،ولی اگه میشه واسه من و مشکلاتمم دعا کنید و صلوات بفرستید😪سخت بهش نیاز دارم😔جان خودتون دیگه این عکس پروفایلمو برندارید هی گم نشم😅
من بنظرم آدم تا جوونه باید اسپرت و راحتی بگیره این عروسا ک سلطنتی میبرن بنظرم سنگینه چندسال دیگه پیر ...

واقعاً نظرم منم همينه

همش به اين فكر ميكنم كه الان ما جونيم 

دقيقاً  ولي خب سليقه مامانم اينا بود😐

اره مامانا و مادرشوهر کلا سن بالاها ک خیلی اونارو دوس دارن تو مهمه ک خونه ب خودت انرژی مثبت بده عوضشون کن

من بنظرم آدم تا جوونه باید اسپرت و راحتی بگیره این عروسا ک سلطنتی میبرن بنظرم سنگینه چندسال دیگه پیر ...

دقیقا. همیشه با خودم میگم اینا بعدترم قراره همش از همین مبلا بگیرن!

اره مامانا و مادرشوهر کلا سن بالاها ک خیلی اونارو دوس دارن تو مهمه ک خونه ب خودت انرژی مثبت بده عوضش ...

خداروشكر همه چي طبق نظر خودمه فقط حيف كه مبلا اينطور شد...

کاناپه اسپرت بخر... سلطنتی هم توی خونه نیازه ولی دوس ندارم)): من براجهازم هم اسپرت میخرم هم سلطنتی ... چون سبک خاصه ...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!!