2777
2789

سلام یکشنبه ۱۳ ام عمل داشتم بعد چهارشنبه تامپون دراورد گفت موهاتو با بدنتو میتونی بشوری منم امشب  کمک گرفتم از یکی و موهامو شستم بدنمم شستم کنار صورتم و پیشونی و ایینا هم یجوری شستم ولی رو خود  بینی اب نگرفتم . و اینکه اومدم موهامو با سشوار خشک کردم برس کشیدم بعد تو این دو روزه یکم بلند شدم و نشستم زمین و خلاصه از این کارا؟ حالا مشکلی نیست؟ 

راستی چسب یه طرفش که وصله به صورت یکم بالا اومده ( نخوابیده رو صورت انگار از اون قسمت یکمش جدا شده ) البته اونی که رو بینی هست که اسمش فک کنم اتله و چسبای روش و اینا همه سالمه . مشکلی نیست کلا؟ ممنون میشم راهنمایی کنید اینکه داره حالت ذوق ذوق هم الان داره میکنه طبیعیه؟

اتفاقا دکترا میگن فعالیت کنید استراحت مداوم باعث ورم میشه البته فعالیت سنگین نه

وای جدی میگی؟ من چند روز اول استراحت میکردم سر بالا ولی چند روزه مثل جت شدم . یعنی سشوار اسیب نزده به بینیم ؟ یا اینکه کناره های صورتمو شستم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای جدی میگی؟ من چند روز اول استراحت میکردم سر بالا ولی چند روزه مثل جت شدم . یعنی سشوار اسیب نزده ب ...

کچ بینیت خیس نشه نه ایراد ندارد زیدم فعالیت نکن اما استراحت مطلق هم خوب نیست سشوار باد گرمش نخوره بینیت 

کچ بینیت خیس نشه نه ایراد ندارد زیدم فعالیت نکن اما استراحت مطلق هم خوب نیست سشوار باد گرمش نخوره بی ...

ممنونم عزیزم حالا گفته بود امروز میتونم برم مطب اگه نه فردا ببرم بیمارستان . مسیر مطبش یکم ممکنه سخت باشه ولی نمیدونم امروز برم یا فردا . از طرفی هم یکی از چسبا( اون که میره سمت گونه ) پریده بالا وگرنه چسبای خود اتل سالمه 

2790
2778
2791
2779
2792