2777
2789

ادم معتقدیم که خودکشی گناه نبود حتما انجامش میدادم 

نمی دونم چرا دست به هر کاری میزنم نمیشه 

پدر و مادرم هم فقط بلدن ناامیدم کنن فقط میگن بشین خونه هیچی نمیشی 

منم دیگه ول کردم خسته شدم ناامید شدم 

ته امید من الان شده رژیم گرفتن و پاک زندگی کردن 

خدا وعده داده به ادم های پاک جفت پاک نصیبشون میشه امیدوارم که بشه 

همین 

شما امیدتون برای آدمه زندگی چیه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نمی دانم و اطلاعی ندارم 😂😂😂

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

امیدی ندارم ولی بعضی وقتا میگم دختر تو هنوز سنی نداری خدا رو چه دیدی شاید روزای بهتر داشته باشی ولی ...

ایشالا 😘😅💋

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

آخی عزیز دلم خیلیییییییییییی جوونی ، حتی اگه بهت اجازه بیرون رفتن نمیدن یه کلاس آنلاین بردار یه مهار ...

اجازه بیرون رفتن میدن 

ولی پول نمیدن 

با بدبختی ۳میلیون جور کردم رفتم کلاس تکنسین داروخانه الان هر داروخانه ای که میرم برای کارآموزی میگن حتما باید یه معرف دکتر داشته باشی چک سفید و سفته 

معرف هم ندارم 

چرا میخندی حالا 😅

نمی دونم 😐😂😂خیلی از این استیکر استفاده می کنم

منظور خاصی ندارم 😁

امیدی ندارم ولی بعضی وقتا میگم دختر تو هنوز سنی نداری خدا رو چه دیدی شاید روزای بهتر داشته باشی ولی ...

انشالله 

مامانم قبلا خیلی ناامید بود برای عمل چشم من همه ی طلاهای رو فروخت اون موقع وضع ما خیلی بد بود الان تقریبا تونست همه ی طلا هاش رو بعد ۵ سال بخره میگه من اون موقع حتی فکرشم نمیکردم دوباره بتونم طلا بخرم